Το μοιραίο λάθος της Αθηνάς Λινού μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των εκατομμυρίων ευρώ (docs)

Σάλος έχει προκληθεί από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη στα ΜΚΔ με τα έργα και τις ημέρες της Αθηνάς Λινού, και της εταιρείας Prolepsis που διατηρούσε μαζί με τον σύζυγό της.

Ιδιαίτερη αίσθηση δημιούργησε η αποκάλυψη της ιστοσελίδας The FAQ για τον ιδιοκτησία του ακινήτου επί της οδού Φραγκοκλησιάς 7 όπου δηλώνει την έδρα της η εταιρεία Prolepsis και η οποία όπως φαίνεται ανήκει σε άλλη εταιρεία της οικογένειας της κ Λινού. Δηλαδή η ΜΚΟ Λινού που πήρε τα ΕΣΠΑ φέρεται να πληρώνει ενοίκιο σε άλλη ομογάλακτη εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που ακολουθεί:

Και όμως … αντί να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί προς την κ Λινού – την οποία συνεχίζει να καλύπτει απόλυτα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός τους Στ Κασσελάκης που δηλώνουν “περήφανοι για το κοινωνικό της έργο” – άλλαξαν την έδρα του Ιντιτούτου μετά την αποκάλυψη για τα ενοίκια που τα εισπράττει η άλλη τους εταιρεία.

07/08/2024, συγκεκριμένα την πήγαν δίπλα, Φραγκοκλησιάς 5. Μόλις προχθές δηλαδή… (το ιδιωτικό συμφωνητικό λένε ότι το εκαναν 11/7 ΑΛΛΑ η Ανακοίνωση στο ΓΕΜΗ είναι 7/8/2024)!

Βέβαια στο site τους ακόμα δεν έχουν αλλάξει καμία διεύθυνση… παραμένει η παλιά! Αφου δεν ντρέπονται με αυτά που κάνουν!

Τι νομίζουν αλήθεια; ότι επειδή άλλαξαν διεύθυνση τώρα έγινε νόμιμη και ηθική η “τριγωνική” πριν;

θα γυρίσουν άραγε πίσω όσα χρήματα κρατικών επιχορηγήσεων έσπρωξαν στην ΑΕ και ΟΛΑ τα ενοίκια που δήθεν αποτελούσαν έξοδα της ΜΚΟ; (πολύ ερασιτέχνες για “καθηγητές”…)

Και ένα τελευταίο ερτώτημα: Πάμε λοιπόν μετά τις νέες αποκαλύψεις! Η τροποποιητική του νέου ενοικιαστήριου 5.000 περίπου ) , το οποίο ούτως η άλλως έγινε κατόπιν εορτής και αφού πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη, έχει σταλεί στην Εφορία ή όχι;
Ήρεμα ρωτάμε την ΜΚΟ της οικογένειας της κ Λινου…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ