Το μετάνιωσε ο Αλέξης Τσίπρας για Έλενα Ακρίτα και Πόπη Τσαπανίδου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι εμφανές ότι κάνει κάτι σαν αγγαρεία μιας και το αποτέλεσμα των εκλογών είναι προδιαγεγραμμένο.

Από Δευτέρα στον ΣΥΡΙΖΑ θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Θα δούμε αν ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να παραμείνει στην καρέκλα της ηγεσίας ή αν θα ανοίξει το δρόμο για τη διαδοχή του.

Καλά πληροφορημένη πηγή πάντως μου είπε ότι κυρίως για δύο πρόσωπα – πρώτης μάλιστα γραμμής αφού μπήκαν σε εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας – έχει μετανιώσει: Για την Έλενα Ακρίτα και την Πόπη Τσαπανίδου.

Μπορεί με την πρώτη ο φωτογραφικός φακός να απαθανάτισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε στιγμές αγάπης, με αγκαλίτσες και φιλάκια, αλλά παρακολουθώντας το “πιο γ@μ@το πρόγραμμα ever”, ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να αναφώνησε “Τι έκανα;”. Ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε την υποψήφιά του να λειτουργεί σαν τρολ του διαδικτύου και φυσικά πολλούς ψηφοφόρους να απομακρύνονται λόγω της Έλενας Ακρίτα.

Με την Πόπη Τσαπανίδου τα πράγματα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα. Δεν την άφησε ούτε καν να δώσει το λόγο στους δημοσιογράφους στη διακαναλική συνέντευξη. Την έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και αυτή τη δουλειά. Η Πόπη Τσαπανίδου παρέμεινε σε έναν ρόλο – να, πως να το γράψω -… διακοσμητικό.

Θέλετε κάτι άλλο;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ