Το μεγάλο «μπαμ» στο Mega Channel με τον Λάκη Λαζόπουλο

Ήταν στα τέλη του περασμένου Αυγούστου όταν το Mega ανακοίνωνε επίσημα τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο για την τηλεοπτική επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ».

Όπως, όμως, εδώ και μήνες ακουγόταν, ο Λάκης βρήκε στο Mega τηλεοπτική στέγη και για τη νέα του σειρά, την οποία ετοιμάζει εδώ και πάρα πολύ καιρό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει τη νέα του κωμική σεορά «Πνίξε τη Γιολάντα» η οποία θα ενταχθεί κι αυτή στο πρόγραμμα του καναλιού.

Mega Channel και Βαγγέλης Μαρινάκης
Mega Channel και Βαγγέλης Μαρινάκης

Πρόκειται για μία παραγωγή που θα εξετάζει και θα διακωμωδεί τις δυναμικές της ελληνικής οικογένειας. Το σενάριο της σειράς έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Λαζόπουλο, ο οποίος θα έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Το εν λόγω σήριαλ θα έχει διάρκεια 20 επεισοδίων και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό​.

Ο Λάκης Λαζόπουλος
Ο Λάκης Λαζόπουλος

«Έχω κάνει 24 χρόνια τηλεόραση κι είμαι ευγνώμων κι ικανοποιημένος. Και να σταμάταγα αυτή τη στιγμή δεν θα με ένοιαζε. Στην τηλεόραση αυτό που με νοιάζει είναι να παιχτεί η νέα σειρά που ετοιμάζω , το «Πνίξε τη Γιολάντα», που θα έχει φόντο τη Μυτιλήνη. Τι να σκεφτώ περισσότερο; Όταν ήσουν η πρώτη εκπομπή της τηλεόρασης σε τηλεθέαση και για χρόνια πρώτη και μετά δεν ρωτάνε καν πού είσαι γιατί δεν υπάρχεις, τι να πεις;», είχε δηλώσει ο δημιουργός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Enjoy».

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι πριν τη συμφωνία του με το Mega, ο Λαζόπουλος βρισκόταν σε συζητήσεις τόσο με τον ΣΚΑΪ όσο και με τον ΑΝΤ1​…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ