Το κωδικοποιημένο μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη σε Διαμαντοπούλου και Γερουλάνο (vid)

Για τη στήριξη στον β’ γύρο απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega Channle δηλώνοντας ότι «όταν εκφράζω μια πολιτική κάποιοι στηρίζουν την πορεία και την πολιτική μου άρα βάσει αυτών αυτοί που με ψήφισαν θα με ξαναεπιλέξουν. Δεν δίνω μαθήματα ο καθένας λειτουργεί όπως θέλει, Πήρα μία απόφαση στις 30 Ιουνίου για τις εκλογές, γιατί όσο γρηγορότερα βγούμε από την εσωστρέφεια, τόσο γρηγορότερα το ΠΑΣΟΚ θα έχει σταθερό βηματισμό προς τα πάνω και η ΝΔ δεν θα κάνει παρέλαση» είπε.

Για τον Παύλο Γερουλάνο και την Άννα Διαμαντοπούλου και το ενδεχόμενο να αναλάβουν πιο καίριες θέσεις στο κόμμα, απάντησε θετικά λέγοντας πως «κάτι παραπάνω αν την επόμενη Κυριακή επαναβεβαιωθεί η συμμετοχή μελών και φίλων σε μένα όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο. Είναι θέμα ανάγκης όλοι οι άνθρωποι που αποδεικνύουν με την καθημερινή τους στάση ότι μπορούν να προσφέρουν, πρέπει να χουν τη δυνατότητα. Πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα.

»Όλοι οι συνυποψήφιοι μπορούμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε σωστή δουλειά και οι πολίτες να μας εμπιστευτούν για να γίνουμε η επόμενη κυβέρνηση. Να αντικαταστήσουμε την ΝΔ, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Για τον Γερουλάνο και τη Διαμαντοπούλου και ποσοστά που έφεραν στην Αθήνα, είπε ότι σκέφτεται να τα αξιοποιήσει με ρόλο διακριτό. «Προφανέστατα θα αξιοποιηθούν όλοι, έχουμε χρέος να αξιοποιήσουμε τις δυνάμει μας. Δεν θα το πω τώρα γιατί θα φανεί σαν παζάρι. Μου αρέσει να τιμώ τους υποψηφίους μου. Δεν υπάρχει παζάρι αλλά η ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα