Το κωδικοποιημένο μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη σε Διαμαντοπούλου και Γερουλάνο (vid)

Για τη στήριξη στον β’ γύρο απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega Channle δηλώνοντας ότι «όταν εκφράζω μια πολιτική κάποιοι στηρίζουν την πορεία και την πολιτική μου άρα βάσει αυτών αυτοί που με ψήφισαν θα με ξαναεπιλέξουν. Δεν δίνω μαθήματα ο καθένας λειτουργεί όπως θέλει, Πήρα μία απόφαση στις 30 Ιουνίου για τις εκλογές, γιατί όσο γρηγορότερα βγούμε από την εσωστρέφεια, τόσο γρηγορότερα το ΠΑΣΟΚ θα έχει σταθερό βηματισμό προς τα πάνω και η ΝΔ δεν θα κάνει παρέλαση» είπε.

Για τον Παύλο Γερουλάνο και την Άννα Διαμαντοπούλου και το ενδεχόμενο να αναλάβουν πιο καίριες θέσεις στο κόμμα, απάντησε θετικά λέγοντας πως «κάτι παραπάνω αν την επόμενη Κυριακή επαναβεβαιωθεί η συμμετοχή μελών και φίλων σε μένα όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο. Είναι θέμα ανάγκης όλοι οι άνθρωποι που αποδεικνύουν με την καθημερινή τους στάση ότι μπορούν να προσφέρουν, πρέπει να χουν τη δυνατότητα. Πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα.

»Όλοι οι συνυποψήφιοι μπορούμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε σωστή δουλειά και οι πολίτες να μας εμπιστευτούν για να γίνουμε η επόμενη κυβέρνηση. Να αντικαταστήσουμε την ΝΔ, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Για τον Γερουλάνο και τη Διαμαντοπούλου και ποσοστά που έφεραν στην Αθήνα, είπε ότι σκέφτεται να τα αξιοποιήσει με ρόλο διακριτό. «Προφανέστατα θα αξιοποιηθούν όλοι, έχουμε χρέος να αξιοποιήσουμε τις δυνάμει μας. Δεν θα το πω τώρα γιατί θα φανεί σαν παζάρι. Μου αρέσει να τιμώ τους υποψηφίους μου. Δεν υπάρχει παζάρι αλλά η ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...