Το Ισραήλ χτύπησε αγωγό φυσικού αερίου της Total – Μήνυμα του Νετανιάχου στον Μακρόν;

Ενώ το Ισραήλ αναφέρει πως στο στόχαστρό του σήμερα μπήκε μεγάλο οπλοστάσιο της Χεζμπολάχ στα νότια προάστια της Βηρυτού, πηγές της οργάνωσης αναφέρουν πως οι εκρήξεις που συνεχίζουν στο σημείο του χτυπήματος προέρχονται από αγωγό φυσικού αερίου της Γαλλικής Total.

Να υπενθυμιστεί ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατακεραύνωσε στο χθεσινό του διάγγελμά τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και άλλους δυτικούς ηγέτες που ζητούν εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου, σε μια πύρινη ομιλία, κατηγόρησε τους συγκεκριμένους ηγέτες για υποκρισία, δηλώνοντας ότι ενώ το Ιράν συνεχίζει να εξοπλίζει τους αντιπροσώπους του στην περιοχή, οι χώρες που ισχυρίζονται ότι στέκονται ενάντια στην τρομοκρατία επιδιώκουν τώρα να περιορίσουν την ικανότητα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

«Το Ιράν επιβάλλει εμπάργκο όπλων στη Χεζμπολάχ, στους Χούθι, στη Χαμάς και σε άλλους πληρεξουσίους του; Φυσικά και όχι», δήλωσε ο Νετανιάχου. «Ο άξονας του τρόμου παραμένει ενωμένος. Αλλά οι χώρες που υποτίθεται ότι αντιτίθενται σε αυτόν τον άξονα της τρομοκρατίας ζητούν εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ. Τι ντροπή!»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...