Το ζεύγος των σκανδάλων θα λογοδοτήσει για τη γαλλική εταιρεία όση προστασία και αν έχει από τα κανάλια της διαπλοκής

«Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες του την γαλλική εταιρία που κρύβει παράνομα από το 2016», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Συνεχίζει να παραβιάζει το νόμο και δεν απαντά στο απλό ερώτημα: Τι κρύβει η εν λόγω εταιρία και δεν την δηλώνει;», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ επισημαίνει ότι σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η αποκάλυψη της παρανομίας από τον Πρωθυπουργό θα ήταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων.

«Στο καθεστώς του κ. Μητσοτάκη αρκούν τα τηλεφωνήματα στα κανάλια, αφού από όλα τα πανελλαδικής εμβέλειας μόνο το Open είχε ρεπορτάζ για τις αποκαλύψεις και την τραγελαφική προσπάθεια συγκάλυψης στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης. Ούτε καν η Δημόσια Τηλεόραση, η οποία για ακόμη μία φορά λογόκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για χάρη του ‘αυτοκράτορα’, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Ο κ. Μητσοτάκης, όσο και να προσπαθεί να μετατρέψει την Ελλάδα από ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα σε κακέκτυπο απολυταρχικών καθεστώτων, να ξέρει ότι δεν θα μείνει τίποτα κρυφό. Η αλήθεια θα λάμψει και ο ίδιος, όση προστασία και αν έχει από τα Μέσα, θα κληθεί να λογοδοτήσει», καταλήγει. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου