Το ΕΣΥ βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης – H ευθύνη θα έχει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, μερικές μόλις ημέρες μετά την συναινετική πρότασή του για συγκρότηση επιτροπής εμπειρογνωμόνων κοινής αποδοχής, να επισημάνει ότι για όσους θανάτους προκύψουν εκτός ΜΕΘ «η ευθύνη θα έχει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο», δεν συνιστά αλλαγή γραμμής ούτε στρατηγικής.

Απλώς, όπως εξηγούν στο matrix24.gr συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «αφ’ ης στιγμής ο Μητσοτάκης όχι απλώς πετάει τις προτάσεις μας στα σκουπίδια, αλλά μας αποκαλεί και υγειονομικούς σαμποτέρ και μεταπράτες του ανθρώπινου πόνου, θα τού δείξουμε τί σημαίνουν αυτά που περιγράφει».

Άλλωστε, στην Κουμουνδούρου «βλέπουν» πλήρη εκτροχιασμό της πανδημίας και όλες οι πληροφορίες που έρχονται στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα από νοσοκομεία όλης της χώρας συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το ΕΣΥ βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης. Ως εκ τούτου, έστω και με προσοχή για να μην κατηγορηθούν για «τυμβωρυχία», εφεξής στον ΣΥΡΙΖΑ δε θα αφήνουν κανέναν θάνατο εκτός ΜΕΘ να περνά ασχολίαστος ή «στα ψιλά». Σκληρό ροκ κι όποιος αντέξει, δηλαδή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...