Το επόμενο βήμα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη νέα Ελευθεροτυπία

Εν αναμονή του επόμενου βήματος για την επανέκδοση της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και την επαναλειτουργία του www.enet.gr. Τα σήματα της «Ελευθεροτυπίας» αποκτήθηκαν από την Alter Ego Media στον πλειστηριασμό της Χ. Κ. Τεγόπουλος έναντι τιμήματος 8.100.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%, στην Ελευθεροτυπία Μονοπρόσωπη, συμφερόντων του κύριου μετόχου της Alter Ego Media.
Η Ελευθεροτυπία Μονοπρόσωπη κατέβαλε στην Alter Ego Media το ποσό των 8.100.000 ευρώ, συν ΦΠΑ 24%, συνολικά 10.044.000 ευρώ, για την απόκτηση των σημάτων και στις 23/12/2024 ολοκληρώθηκε η πράξη της μεταβίβασης των τριών σημάτων.

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο της Alter Ego Media: «Κατόπιν της από 23.12.2024 μεταβίβασης και για όσο χρόνο θα έχει την ιδιοκτησία των σημάτων ο Κύριος Μέτοχος ή συνδεδεμένη με αυτόν εταιρεία, δεν θα ασκηθεί επιχειρηματική́ δραστηριότητα που να αφορά τα σήματα αυτά».
Συνεπώς, σύμφωνα με το typologies.gr μπορεί κανείς να εικάσει πως η επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας μπορεί να γίνει μέσω άλλου φορέα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!