Το «διαζύγιο» της Μαρίας Αναστασοπούλου και το μυστήριο με τον αποχαιρετισμό στον Νίκο Χατζηνικολάου

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Κολοκυθάς αποχαιρέτησαν το κοινό τού Real fm και τους ανθρώπους του σταθμού στην εκπομπή της Παρασκευής. Ο αποχαιρετισμός είχε πολλές ευχαριστίες και πολλά θερμά, ενθουσιώδη, σχόλια των δύο παρουσιαστών για το ραδιοφωνικό κανάλι, τον Νίκο Χατζηνικολάου και για «αυτή την ομαδάρα του Real fm». Το δίδυμο της εκπομπής «Τα παιδιά της αλλαγής» αναφέρθηκε πολλές φορές στον Χατζηνικολάου για τον οποίο ο Αναστασοπούλου είπε ότι «συμπεριφέρεται σε όλους εμάς σαν να είμαστε πάρα πολλά χρόνια συνεργάτες του» («σαν να είμαστε όλοι Νίκος Χατζηνικολάου» πρόσθεσε ο Κολοκυθάς»).

Για τη Μαρία Αναστασοπούλου αυτή η συνεργασία «συγκαταλέγεται μέσα στις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, που είχα μέχρι τώρα σ’ όλα αυτά τα χρόνια». Ο Γιώργος Κολοκυθάς, στο ίδιο μήκος κύματος, είπε ότι είναι ένα χρόνο στον σταθμό αλλά νιώθει σαν να είναι δέκα. «Και εγώ είμαι δύο, άρα είκοσι» ανέφερε γελώντας η Αναστασοπούλου η οποία συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει ούτε μισή στιγμούλα που να πεις ότι έγινε κάτι. Ερχόμασταν εδώ με μεγάλη χαρά και είμαστε πολύ λυπημένοι που η ζωή τα φέρνει με ένα τρόπο που δεν μπορείς να τα ορίζεις όλα – ούτε ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αλλά πραγματικά χαιρόμαστε πάρα πολύ που γνωρίσαμε αυτή την ομαδάρα του Real fm, η οποία από τον πρώτο μέχρι τον εικοστό, τριακοστό, τεσσαρακοστό, δεν ξέρω ποιον, είναι ένας και ένας επιλεγμένοι».

Το περί «κύκλων της ζωής» ειπώθηκε τουλάχιστον τρεις φορές στη διάρκεια του δίωρου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται οι δύο να ξαναβρεθούν πάλι στον Real. Ο οποίος, άλλωστε, «έδωσε την ευκαιρία στα “Παιδιά της αλλαγής” να ενωθούν ξανά και ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αφού αναγκαστικά, λόγω των συνθηκών, δεν ήμασταν παρέα για έναν χρόνο. Ο Νίκος ήταν εκείνος που μας έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούμε μαζί μπροστά από τα μικρόφωνα και αυτό θα του το χρωστάμε πάντα» είπε ο Μ.Α., ενώ ο Γ.Κ. συμπλήρωσε: «Ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που συνετέλεσε στην επανένωσή μας».

Και οι δύο στάθηκαν στην ελευθερία λόγου που είχαν στον σταθμό του Αμαρουσίου: «Ούτε μια στιγμή υπήρξε που να δεχτούμε παρατήρηση για το οτιδήποτε, για το πώς το είπαμε, γιατί το είπαμε, και γιατί μιλάμε για κάποιον. Αυτά στον Real fm δεν υπάρχουν και αυτό οφείλεται στον Νίκο Χατζηνικολάου πρώτα απ’ όλα» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου, συναινούντος του Γιώργου Κολοκυθά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ