Το δεξί χέρι του Στέφανου Κασσελάκη λύνει τη σιωπή του και βγάζει στη σέντρα τον Χρήστο Γιαννούλη για τις φήμες που οργιάζουν (pic)

To δεξί χέρι του Στέφανου Κασσελάκη πήρε θέση για όσα ακούγονται για τον Χρήστο Γιαννούλη.

Η Πυθία καταγράφει

Το πρωί ρώτησα το εξής: Γιατί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ διασύρει τον Χρήστο Γιαννούλη στο διαδίκτυο;

Και ακολούθως έγραψα τα ακόλουθα:

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες ώρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαπιστώνω ότι έχει δημιουργηθεί κλίμα οργής στις τάξεις των φίλων, ψηφοφόρων και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρήστου Γιαννούλη.

Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι ο βουλευτής πρωτοστατεί σε άθλιες υπονομευτικές ενέργειες σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι παρακινεί άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσουν από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος για να γίνει το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση. Αν γνωρίζει κάποιος τι έχει συμβεί ας στείλει email στο [email protected].

Ο Μάρκος Χατζησάββας
Ο Μάρκος Χατζησάββας

Τελικά τις απορίες λύνει το δεξιό χέρι του Στέφανου Κασσελάκη, Μάρκος Χατζησάββας, ο οποίος σημειώνει τα ακόλουθα σε παρέμβασή του:

(Ξανά)λέω ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόβατα, ενώ όποτε κλήθηκαν να παρέμβουν το έκαναν με περισσή σοφία.
Αν ισχύει αυτό που κυκλοφοράει εδώ και 2 μέρες και ΔΕΝ διαψεύστηκε ότι Χρήστος Γιαννούλης στην πανελλαδική μάζωξη των 87 έθεσε ως ρεαλιστική δυνατότητα την αποχώρηση βουλευτών από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ… πρόκειται για την 2η φάση της πρόσφατης αποστασίας του περασμένου Σεπτέμβρη!
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ… και σας βλέπουμε!

Δείτε την ανάρτηση του Μάρκου Χατζησάββα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ