Το βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό (vid)

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος εξασφάλισε για το MEGA ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.
Ένας μήνας έχει περάσει από τη εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό και το MEGA με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο της μαφιόζικης εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου μηχανικού.

Καρέ-καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση

Όπως δείχνει και το βίντεο ο δολοφόνος αδειάζει το όπλο στο σώμα του 54χρονου και με ανατριχιαστική ψυχραιμία βγάζει και δεύτερο με σκοπό να του ρίξει και την χαριστική βολή.

Το πρωί της Τρίτης στις 02/07 το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του τοπογράφου έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Ο τοπογράφος έχει ξεκινήσει από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και σε λίγα λεπτά φτάνει στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου, όπου βρίσκεται η επιχείρηση, που διατηρούσε με τον συνέταιρό του.

Μόλις ο 54χρονος σταθμεύει το μαύρο όχημα με τα φιμέ τζάμια, ο δράστης με τη μοτοσικλέτα, φορώντας μαύρα ρούχα και λευκό κράνος, προσεγγίζει την πόρτα του οδηγού.

Βγάζει το πιστόλι και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πυροβολεί τουλάχιστον 15 φορές σε βάρος του θύματος.

Η στιγμή αυτή έχει διάρκεια 6 δευτερόλεπτα και κατόπιν ψάχνει και το δεύτερο όπλο, προσπαθώντας παράλληλα να σταθεροποιήσει την μηχανή του.

Δεν σταματάει εκεί. Με απόλυτα κυνικό και ψύχραιμο τρόπο, αλλάζει όπλο και μετά ανοίγει ξανά πυρ σημαδεύοντας το θύμα του, δίνοντάς του τα τελειωτικά χτυπήματα.

Ο επαγγελματίας δολοφόνος αδιαφορεί για τους αυτόπτες μάρτυρες αλλά και για τις κάμερες ασφαλείας.

Εκτελεί και εξαφανίζεται με το σκούτερ που φέρεται να οδηγούσε από το σημείο.

Έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας

Παράλληλα, οι εξελίξεις τρέχουν και οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου προχωρούν καθημερινά όλο και περισσότερο, με τις Αρχές να προαναγγέλλουν συλλήψεις για τη μαφία της Μυκόνου και την αποκάλυψη όλης της αλήθειας για την εκτέλεση του τοπογράφου.

Μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση ο 44χρονος κατηγορούμενος εξακολουθεί να μην παραδέχεται την εμπλοκή του και την αστυνομία να προσπαθεί να βρει το σκούτερ και τα όπλα της δολοφονίας. Ωστόσο, νέα στοιχεία προέκυψαν από τα κινητά τηλέφωνα του 44χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φωτογραφίες του 54χρονου τοπογράφου από προηγούμενη παρακολούθηση του φέρεται να εντοπίσθηκε στο κινητό του 44χρονου προφυλακισθέντα για την εν ψυχρώ δολοφονία στην οδό 25ης Μαρτίου, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ