Το βίντεο με την επίθεση και το μπουγέλωμα του Ρέλλου στον Βενιζέλο στοιχειώνει τους πραξικοπηματίες-γραφειοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Periodista

Έτος 2007. Σεπτέμβρης, όπως τώρα,

Το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει ξανά τις εκλογές από τη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή. Ο Γιώργος Παπανδρέου αμφισβητείται έντονα από τους εσωκομματικούς δελφίνους, αλλά και από τμήματα της τότε πανίσχυρης διαπλοκής των μιντιαρχών και των εργολάβων. Δημοσκοπήσεις, σαν έτοιμες από καιρό, βγαίνουν στα κανάλια της διαπλοκής και δείχνουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να παίρνει 70%.

Και τότε ένα περιστατικό ανατρέπει την κατάσταση. Από το πουθενά εμφανίζεται ο γνωστός Ρέλλος και συμβαίνει αυτό που θα δείτε στο βίντεο. Μπουγελώνει με καφέ τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ακολουθεί πανδαιμόνιο και αργότερα, πολύ αργότερα, ο Βενιζέλος χάνει τις εσωκομματικές εκλογές.

Ενώ αρχικά έδειξε ψύχραιμος, τελικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ασυγκράτητος, αντέδρασε οργισμένα “δείχνοντας” ουσιαστικά ως ηθικό αυτουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ο Δημήτρης Ρέλλος ήταν γνωστός από αντίστοιχες επιθέσεις.

Κάπως έτσι, σπασμωδικά, αντέδρασαν οι γραφειοκράτες – πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ και τα φερέφωνά τους, μετά τον δημόσιο διασυρμό τους και τις γιούχες που άκουσαν από συγκεντρωμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υπέδειξαν τον Στέφανο Κασσελάκη ως ηθικό αυτουργό των προπηλακισμών. Μίλησαν για Τραμπισμό και για κίνημα της… πιτζάμας. Αστειότητες.

Δεν το έχουν καταλάβει. Αλλά η αντίστροφη μέτρηση για την οριστική έξοδό τους από την πολιτική ζωή έχει ξεκινήσει. Το βίντεο με τον καφέ του Ρέλλου στοιχειώνει…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ