«Τον υποστηρίξαμε, αλλά…» – Κόλαφος από πασίγνωστο υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη (vid)

Σε παρέμβασή του ο Γιάννης Μουζάλας αναφέρει τα ακόλουθα:

Τον υποστηρίξαμε με τις καλύτερες προθέσεις, μετρήθηκε και απεδείχθη ελλιπής, απεδείχθη διχαστικός,δεν προσπαθεί να συνθέσει. Ένας Πρόεδρος κόμματος δε χαίρεται άμα φεύγουνε άνθρωποι από το κόμμα του.

Ένας Πρόεδρος κόμματος εξουσίας οφείλει να συνθέτει απόψεις, οφείλει να κρατάει τον κόσμο μέσα, να φέρνει κόσμο μέσα. Δεν μπορεί να επιχαίρει που φεύγει ο Δραγασάκης.

Είναι αδιανόητο ο κύριος Κασσελάκης να προσπαθεί να πει για τον κύριο Δραγασάκη ότι η Αριστερά δεν είναι τύποι, είναι τρόπος ζωής. Δηλαδή, για όνομα του θεού!

Κάποιος να τον προστατέψει από αυτά τα οποία λέει.Δυστυχώς έχουμε μία πολιτική από την τωρινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που δολοφονεί πολιτικά έχοντας σκοπό να εξασθενήσει τα επιτεύγματα του ΣΥΡΙΖΑ επί της κυβέρνησής του, να αλλάξει τον προοδευτικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζοντας την ιστορία του και να δείξει ότι όποιος διαφωνεί δεν το κάνει για πολιτικούς λόγους αλλά γιατί έχασε έναν μισθό, έχει οικονομικά συμφέροντα, είναι λίγο τρελός και από αύριο φοβάμαι ότι θα ειπωθούν και για μένα αυτά τα πράγματα αλλά αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η ιστορία.

Δείτε το βίντεο με όσα λέει ο Γιάννης Μουζάλας για τον Στέφανο Κασσελάκη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ