Τον Δραγασάκη θα προτείνει ο Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Η αινιγματική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη για το Πόθεν Έσχες (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τίποτα δεν θα πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση στο πολιτικό σκηνικό. Στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και να προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Γιάννη Δραγασάκη για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Εξάλλου, ας μην έχει κανένας αυταπάτες, ο Γιάννης Δραγασάκης, όπως και πολλοί άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ τον παλιό έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τα δομημένα συμφέροντα, αλλά και με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Να, δείτε τι γράφει στο newsbreak.gr ο Κύριος Μάξιμος:

Ο Κυριάκος έχει μπέσα. Εκτός από μερακλής, άνθρωπος που γνωρίζει να χαίρεται τις απολαύσεις τη ζωής, είναι και μπεσαλής.

Πολλές φορές βέβαια αυτές οι απολαύσεις, μπορεί να επιφέρουν προβλήματα. Όχι μόνο στους κοινούς θνητούς, αλλά ακόμα και σε θεοπέμπτους ηγέτες, όπως ο Κυριάκος.

Ήταν λοιπόν ο Γιάννης Δραγασάκης ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ, ο οποίος ευεργέτησε κυριολεκτικά τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο, για μία «οικογενειακή» υπόθεση. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, ο Γιάννης Δραγασάκης πάντα είχε εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη. Από την γνωστή του, γαλατική ευγένεια που τον χαρακτηρίζει, έκανε τότε την συγκεκριμένη παρέμβαση.

Ο Κυριάκος όμως δεν ξεχνά όποιον τον ευεργέτησε.

Όταν λοιπόν ενημερώθηκε ότι ο Γιάννης Δραγασάκης παραιτήθηκε από τον ΣυΡιζΑ, προς Θεού, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, δεν ήταν κάποια στημένη εξέλιξη, γούρλωσε τα μάτια με έκπληξη αλλά και ελπίδα!

Διότι το γερακίσιο βλέμμα του Κυριάκου, είδε στο πρόσωπο του Γιάννη Δραγασάκη, έναν ιδανικό υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας…

Δείτε τώρα και την αινιγματική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ