Τι συνέβη; Τέλος στη συνεργασία πασίγνωστου δημοσιογράφου με το Attica TV

Τέλος στη συνεργασία του Attica tv με τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη. Το γνωστοποίησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια αναφέροντας:

“Μετά από έξι μήνες μίας τηλεοπτικής διαδρομής με ενδιαφέρουσες στιγμές, επέλεξα να κλείσω τον κύκλο με την απογευματινή εκπομπή του Atticatv. Ευχαριστώ τον Χρήστο Μαχαίρα και την ιδιοκτησία για την ευκαιρία και τον Γιώργο Χουδαλάκη για τη συνεργασία. Και όλους εσάς που με ενθαρρύνατε και με στηρίξατε – το εκτιμώ απεριόριστα.
ΥΓ: Στη ζωή έχει νόημα να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν. Ακόμα κι αν δεν το καταφέρνουμε πάντα, τουλάχιστον να το προσπαθούμε…”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.