Τι συμβαίνει; Ο Μαλέλης εκτός από την Πετρούλα έφερε στις οθόνες μας και τον «μικρό» Νίκο Χατζηνικολάου (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Προβλήθηκε η εκπομπή για τα 35 χρόνια του Mega Channel και οφείλω να ομολογήσω ότι με όσα είδα και άκουσα γκρεμίστηκε ο κόσμος, όπως τον είχαν χτίσει στο μυαλό μου τα τελευταία 35 χρόνια.

Δηλαδή, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου οφείλει την καριέρα του στον ίδιο άνθρωπο που είχε φέρει στις οθόνες μας την ημίγυμνη Πετρούλα Κωστίδου, που συνέδεσε το όνομά του με την τηλεοπτική τρασίλα του Star Channel και τον άθλιο ρόλο που είχαν διαδραματίσει ΣΚΑΪ και Νίκος Ευαγγελάτος στην υπόθεση με τον Σορίν Ματέι. Σε ποιον; Στον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος είναι σήμερα διευθυντής ειδήσεων στο Mega Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αποκαλύπτει λοιπόν ο Σταμάτης Μαλέλης ότι εκεί που έψαχναν παρουσιαστή ειδήσεων στο Μεγάλο Κανάλι, ως… διορατικός άνθρωπος της τηλεόρασης πρότεινε τον “μικρό”, όπως τον αποκάλεσε, Νίκο Χατζηνικολάου. Και μάλιστα ο Μαλέλης δηλώνει και δικαιωμένος.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου
Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Έχω σοβαρές επιφυλάξεις πάντως για όσα άκουσα από τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος ίσως τον περασμένο Ιούλιο, στην παραλία Πράσσα της Κιμώλου που παραθέριζε να έπλαθε ιστορίες. Δεν ξέρω. Μπορεί να τον πείραξε το πεντακάθαρο θαλασσινό αεράκι. Ξέρετε γιατί το γράφω αυτό; Μα γιατί αν κάποιος παρακολουθήσει την εκπομπή και δεν έχει παρακολουθήσει τηλεόραση στην Ελλάδα, θα νομίσει ότι στην πρώτη περίοδο του Mega Channel έλυνε και έδενε. Από όσα γνωρίζω εκείνη την περίοδο ο Μαλέλης πρέπει να είχε μείνει γύρω στους έξι μήνες στο Mega Channel και τον είχαν διώξει κακήν κακώς. Να κάνω λάθος; Ας μας απαντήσει κάποιος.

Τι συμβαίνει;

Δείτε το βίντεο από το 6.23:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;