Τι συμβαίνει με την Όλγα Κεφαλογιάννη; Ποιος δίνει τις εντολές για να τη «διαλύσουν»;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Οι περισσότερες και οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε δει τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα της χλιδής στο γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη. Για τα πανάκριβα χαλιά των 18.000, για τα ντεκόρ και τις σπατάλες των 87.000 ευρώ και για τα πανάκριβα ταξίδια στην Ιαπωνία.

Αναμενόμενο ήταν να ξεσπάσει σάλος. Και ορθώς ξέσπασε. Ακόμη και από ΜΜΕ που δηλώνουν υποταγή στον “πολυχρονεμένο” τους αφέντη, στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όμως, ας μην κοροϊδευόμαστε. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Εδώ που το σύστημα Μητσοτάκη κουκουλώνει σκάνδαλα πολύ σοβαρά. Πάρα πολύ σοβαρά. Και στο κουκούλωμα της ντροπής συμμετέχουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής, τα ΜΜΕ που αποθεώνουν τον “Μωυσή”, που κάνουν γαργάρα πολύ σοβαρές υποθέσεις, που σιωπούν μπροστά στη λεηλασία των χρημάτων του ελληνικού λαού, που συγκαλύπτουν σκοτεινές υποθέσεις.

Λοιπόν; Ορθώς αποκαλύπτεται το σκάνδαλο της προκλητικής χλιδής της Όλγας Κεφαλογιάννη, μίας χλιδής που πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Αλλά; Αλλά, μου κάνει μεγάλη εντύπωση η ευθυγράμμιση των ΜΜΕ της λίστας Πέτσα. Η ευθυγράμμιση ακόμη και των κακόμοιρων γαλάζιων τρολς που κάνουν υπερωρίες για μία τυρόπιτα. Τι έπαθαν όλοι εκείνοι που έκαναν “γαργάρα” τους γαλάζιους παιδοβιαστές; Εκείνοι που η αγωνία τους είναι συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών και όχι οι αποκαλύψεις για τις εγκληματικές ευθύνες του συστήματος Μητσοτάκη; Εκείνοι που εθελόδουλα κλείνουν τα μάτια στη διαφθορά, εδώ, στην τριτοκοσμική μπανανία του Μητσοτάκη;

Δύο είναι οι φήμες που κυκλοφορούν:

Η μία αναφέρει ότι οι αποκαλύψεις σε βάρος της Όλγας Κεφαλογιάννη γίνονται με εντολή Μητσοτάκη. Λένε ότι ο Μητσοτάκης φοβάται τη δημοφιλία της Όλγας και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο, την κατάλληλη μέθοδο για να την “κοντύνει”. Μου φαίνεται αφελές.

Υπάρχει, όμως, και η άλλη εκδοχή, η οποία φτάνει στα αυτιά μου σαν ηχώ από τα σκοτεινά λαγούμια της διαπλοκής. Τι λέει αυτή η εκδοχή; Λέει ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη πληρώνει το μάρμαρο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο πεδίο της τριγωνικής σχέσης που ενώνει το Μαξίμου με δύο ολιγάρχες, με δύο ολιγάρχες οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους και σε διαφορετική κλίμακα έχουν χαλάσει τις σχέσεις τους με το σημερινό σύστημα διακυβέρνησης. Εκτός αυτών, ανάμεσα στους ολιγάρχες έχει αναπτυχθεί ένας συγκυριακός ανταγωνισμός σε κάποια επίπεδα. Το Μέγαρο Μαξίμου είναι στη μέση. Όπως μου λέει συνομιλητής μου από το στρατόπεδο του συστήματος Μητσοτάκη “Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του καημένου του Κυριάκου”. Το στρατόπεδο του ενός ολιγάρχη – λένε οι φήμες – που επηρεάζει σειρά από ΜΜΕ “πυροβολεί” προς την πλευρά της Όλγας για να “βρουν τα σκάγια” τον έτερο ολιγάρχη, ο οποίος, ωστόσο, μου λένε ότι δεν ασχολείται.

Χάος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...