Τι ποσοστό θα έπαιρνε σήμερα ένα κόμμα με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όπως εύστοχα έχει σημειώσει το PERIODISTA.GR, εμείς δηλαδή, έχουν ξεκινήσει να ηχούν τα νταούλια της διαπλοκής και των δημοσκόπων, που ξαφνικά αγάπησαν τον Αλέξη Τσίπρα, που παλιά πίστευε ότι θα βαρούσαν τα νταούλια των αγορών, και τον δείχνουν ως τον επικρατέστερο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Οι δημοσκόποι έχουν πιάσει δουλειά στο παρασκήνιο. Και συζητούν μεταξύ τους. Συζητούν και καταγράφουν τα ποσοστά που θα μπορούσε σήμερα να λάβει ένας νέος φορέας της Κεντροαριστεράς με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα.

Ε, λοιπόν, ανεξάρτητα από το τι θα δείξουν στο μέλλον, τα μαντάτα δεν είναι καλά για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το 2023 είχε υποστεί συντριβή σε δύο διαδοχικές εκλογικές μάχες και τελικά αποχώρησε ταπεινωμένος. Δεν έχει αλλάξει οπτική το εκλογικό σώμα μέσα σε ένα χρόνο. Ο Αλέξης Τσίπρας συνετρίβη και στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που επιχείρησε να ανατρέψει με πραξικοπηματικό τρόπο τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο κόσμος τα ξέρει αυτά, τα βλέπει αυτά, τα καταλαβαίνει αυτά. Και βλέπει με μεγάλη καχυποψία την συμπόρευσή του με τη διαπλοκή, τη δραστηριότητα του Ινστιτούτου, τις αγκαλιές με τους αποστάτες και τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο κινείται και θέλει να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Τα ποσοστά που καταγράφουν πάντως οι πρώτες μετρήσεις για έναν φορέα της Κεντροαριστεράς με ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα δεν ξεπερνούν το 15%!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ