Τι λέει ο Αποστολάκης για όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Κασσελάκη και Τσίπρα

Δεν βλέπω να υπάρχει κόντρα και διάθεση κόντρας μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα, ανέφερε σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευάγγελος Αποστολάκης. Καταρχήν, δεν συμφέρει κανένα. Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο, συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη για «μαύρο χρήμα» στα κόμματα, ο κ. Αποστολάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πέραν πάσης υποψίας. Ερωτηθείς εάν η αναφορά σε μαύρο χρήμα ήταν υπερβολική, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε να μην την χρησιμοποιήσει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν στα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν έχω αντιληφθεί να έχει πάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τα κόμματα, και δεν γίνονται καμπάνιες για να ενισχυθούν τα κόμματα είπε ο κ. Αποστολάκης και προσέθεσε πως «τουλάχιστον αν γίνεται, θα έπρεπε να γίνεται με θεσμοθετημένο τρόπο, να μπορεί να κάνει κάποιος χορηγία με μια διαδικασία, που να φαίνεται αυτός που τα δίνει και αυτός που τα παίρνει».

Για το θέμα της εφημερίδας Αυγή, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι πουλιέται ένα ευρώ ενώ στοιχίζει εφτά ευρώ, «και δεν την παίρνει και κάνεις». «Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν… Κανείς δεν πάει να την πάρει… Πώς θα σταθεί δηλαδή; Με θαύμα; Το θέμα είναι οι δημοσιογράφοι, και πρέπει να βρούμε λύση», τόνισε ο κ. Αποστολάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα