Τι δείχνουν όλες οι μυστικές δημοσκοπήσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – Κόλαφος για τους πραξικοπηματίες

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δικαίως έχουν τρομοκρατηθεί οι πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ, που κήρυξαν έκπτωτο τον πρόεδρο του κόμματος, και τώρα αναζητούν τρόπους για να τον διαγράψουν ακόμη και από μέλος.

Γνωρίζουν πολύ καλά οι θλιβεροί πραξικοπηματίες που είναι πλήρως απαξιωμένοι στη συνείδηση των φίλων, των ψηφοφόρων και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι αν ο Στέφανος Κασσελάκης αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει και μάλιστα οι πιθανότητες αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί από την πρώτη Κυριακή.

Στο μεταξύ, οι “87” αδυνατούν να βρουν τη δική τους ηγεσία, ώστε να τους εκπροσωπήσει στη εσωκομματική μάχη για την ανάδειξη προέδρου.

Την εικόνα πλήρους επικράτησης του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν στο παρασκήνιο και οι δημοσκόποι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις μετρήσεις και τα ευρήματά τους είναι εντυπωσιακά. Σε όλες τις μετρήσεις ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πρώτος με ποσοστά που υπερβαίνουν το 60% και σε κάποιες περιπτώσεις το 70%, ενώ δεύτερος είναι ο Παύλος Πολάκης με ποσοστά που κινούνται ανάμεσα στο10 και στο 15%.

Από εκεί και πέρα το χάος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ