Τι αποκαλύπτει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τους δράστες της επίθεσης στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

«Οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3», προσθέτοντας πως θα εξαλειφθούν τα υπολείμματα που επιμένουν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Επιπλέον, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι 1.000 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ περιπολούν μέρα και νύχτα στο λεκανοπέδιο της Αττικής και καταπολεμούν την εγκληματικότητα.

Επιπρόσθετα, σημείωσε ότι υπάρχει σημαντική ενίσχυση της αστυνομίας στην Αθήνα με 800 αστυνομικούς που έρχονται από την περιφέρεια και 400 στη Θεσσαλονίκη, ενώ επιστρέφουν 500 αστυνομικοί από αποσπάσεις. Επίσης, είπε ότι πλέον και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ θα βεβαιώνουν παραβάσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το θέμα των καμερών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμεροφοβία και συμπλήρωσε πως υπάρχει πρόταση της αστυνομίας προκείμενου, σε συνεργασία της κυβέρνησης με την περιφέρεια και τους δήμους, να αποφασισθεί πού θα μπουν.

Τέλος, ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνιστική διαδικασία για τις κάμερες σώματος σε αστυνομικούς που επιχειρούν καθημερινά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ