Τι αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της Μαρινέλλας

Για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας η οποία κατέρρευσε χθες το βράδυ την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία στο Ηρώδειο μίλησε σήμερα το πρωί η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) αποκάλυψε πως η μεγάλη μας τραγουδίστρια είχε έντονο πονοκέφαλο πριν ξεκινήσει η συναυλία. Ωστόσο, ετοιμάστηκε κανονικά και βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει.

Η κ. Παγώνη ανέφερε πως το αιμορραγικό εγκεφαλικό το οποίο η υπέστη η 86χρονη καλλιτέχνης είναι το πιο δύσκολο στην αντιμετώπισή του.

Μάλιστα, ανέφερε πως τα τρία πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία». Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της, η κόρη της και η εγγονή της.

Συγκεκριμένα η κ. Παγώνη είπε:

«Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό οργανισμό, αλλά το αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι το δυσκολότερο. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας της, αν δεν περάσουν τα πρώτα δύο – τρία εικοσιτετράωρα».

Δείτε βίντεο:

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Με αγωνία παρακολουθεί όχι μόνο ο καλλιτεχνικός χώρος, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο, που είχε χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια της συναυλίας της, στο Ηρώδειο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, με την κατάστασή της να κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή. Νωρίτερα, η ίδια είχε διαμαρτυρηθεί στους οικείους της για φρικτό πονοκέφαλο, όμως η ίδια ανέβηκε κανονικά στη σκηνή, όπου έμελλε να καταρρεύσει λίγα λεπτά μετά.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, επικοινωνούσε με το περιβάλλον και παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν τελικά την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Τα ξημερώματα, ο ιατρός που παρακολουθεί τη Μαρινέλλα εξέδωσε ένα λιτό ιατρικό ανακοινωθέν, κάνοντας λόγο για σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός,

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...