Τι απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο αίτημα του Χάρη Δούκα για debate από τον Ευαγγελάτο στο Mega Channel (vid)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο Mega, εμφανίστηκε θετικός στη διεξαγωγή debate για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, με τον έτερο υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα.

Μιλώντας για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής και τη συμμετοχή των πολιτών, ο κ. Ανδρουλάκης, που επικράτησε στον πρώτο γύρο, έκανε λόγο για μια σπουδαία ημέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη, που υπόσχεται αλλαγές και ανοδική πορεία.

Στη συνέντευξή του πρόταξε την ενότητα και την ανάδειξη του κόμματος στον μεγάλο αντίπαλο για τη ΝΔ.

«Οι πολίτες μας τίμησαν και θα επιλέξουν τώρα στον δεύτερο γύρο. Τα πράγματα έχουν πάρει μια ανοδική τροχιά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, χωρίς λαϊκισμούς», είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega. «Το μεγάλο στοίχημα είναι οι εθνικές εκλογές» σημείωσε και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ηθική».

Σχετικά με τη συμμετοχή των 300.000 πολιτών, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο μέγεθος. «Τα πήγαμε πολύ καλά στην προσέλευση και επί της διαδικασίας. Όλα πήγαν εύρυθμα και αυτό μας τιμά όλους», ανέφερε.

«Θα δείτε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ μετά την Κυριακή»

Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, είπε πως «θα δείτε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ μετά την Κυριακή», υποσχόμενος πως παρά τις όποιες δυσκολίες, ο ίδιος δεσμεύεται για βελτιώσεις σε περίπτωση που αναδειχθεί εκ νέου πρόεδρος του κόμματος.

Για τη μάχη της δεύτερης Κυριακής, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε πως «θα πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε μέχρι σήμερα. Σοβαρότητα, ήθος, πολιτικός πολιτισμός».

«Νικητής στο τέλος θα είναι το ΠΑΣΟΚ», τόνισε και πρόσθεσε: «Η πατρίδα χρειάζεται ένα χρήσιμο κόμμα που θα παράγει έργο».

Μιλώντας για τους συνυποψηφίους του ανέφερε πως μπορούν να κάνουν πολλά και να βάλουν το ΠΑΣΟΚ σε τέτοια τροχιά για να αντιμετωπίσει ισάξια τη ΝΔ.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, υποσχέθηκε πως εάν κερδίσει θα κάνει ότι χρειαστεί ώστε το κόμμα να ανταποκριθεί στα μεγαλύτερα καθήκοντα που θα έχει μπροστά του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...