Τηλεοπτική τραγωδία για τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου – Οι λόγοι της κατρακύλας

Πιο πάτο από τον πάτο που έχει πιάσει το δελτίο του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Σία Κοσιώνη, σύμφωνα με την στήλη BigMouth του powergame.gr.

Γράφει λοιπόν το δημοσίευμα:

Το πάλαι ποτέ σημείο αναφοράς στη βραδινή ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού, έχει εξελιχθεί σε ένα καφενείο, που μαζεύονται κυρίως γεροντάκια, για να ακούσουν τα νέα της βραδιάς. Εδώ και καιρό το δελτίο του ΣΚΑΪ, ανταγωνίζεται εκείνο του Open, με τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης να έχουν «μονιμοποιηθεί» στο Φάληρο. Και φυσικά το άλλοθι των δημοσιογράφων είναι ότι παίρνουν χαμηλό lead in, λες και όταν κυριαρχούσαν οι ειδήσεις του καναλιού του Αλαφούζου, προηγούνταν εκπομπές που σάρωναν σε τηλεθέαση. Προφανώς η αιτία για την κατρακύλα είναι από τη μία ότι ο ΣΚΑΪ μοιάζει με ντουντούκα του Μαξίμου και συνάμα ότι η Κοσιώνη είναι ένα μπαγιάτικο προϊόν που έχει κουράσει για τα καλά.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Διεθνής σάλος με το διπλό παιχνίδι Αλαφούζου – Ξένα ΜΜΕ: Η εταιρεία του είναι μοναδική εισηγμένη στις ΗΠΑ που κάνει trade ρωσικό και βενεζουελάνικο πετρέλαιο!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ