Τεράστιο τηλεοπτικό μπαμ με την Τατιάνα Στεφανίδου

Φαίνεται πως η νέα σεζόν κρύβει μεγάλες ανατροπές στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, και όχι, δεν είναι απλώς άλλη μια τηλεοπτική φήμη της εποχής. Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ένα ισχυρό χαρτί που αναμένεται να ταράξει τα νερά της πρωινής ενημέρωσης, και το όνομα αυτού; Τατιάνα Στεφανίδου.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπήκε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γιώργου Κατσαρίδη, δυναμικά στο στόχαστρο του καναλιού για την αναδιοργάνωση όχι μόνο της μεσημεριανής, αλλά κυρίως της πρώτης πρωινής ζώνης. Αν και το ενδεχόμενο να την δούμε στο μεσημεριανό slot φάνταζε πιθανό σενάριο, οι εξελίξεις την οδηγούν προς την αυγή της τηλεοπτικής ημέρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το τελευταίο – και μάλιστα πολύ πρόσφατο – ραντεβού της Τατιάνας με τα στελέχη του σταθμού έβγαλε λευκό καπνό. Το μόνο ανοιχτό ζήτημα, αυτή τη στιγμή, φαίνεται να είναι η συμμετοχή του Γιώργου Παπαδάκη στο νέο εγχείρημα. Θα συνεχίσει άραγε ο «πατριάρχης» της πρωινής ζώνης ως συμπαρουσιαστής; Ή θα παραδώσει οριστικά τη σκυτάλη;

Η πιθανότητα να δούμε το «Καλημέρα Ελλάδα» με δίδυμο Παπαδάκη – Στεφανίδου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για την αρχή, με τον Γιώργο Παπαδάκη να δίνει τη σφραγίδα του στο νέο κεφάλαιο της εκπομπής, προτού ενδεχομένως αναλάβει μόνη της η Τατιάνα, σε δεύτερο χρόνο.

Ο Παπαδάκης, πάντως, παραμένει στρατηγικός παίκτης στο κανάλι, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει τον ρόλο του υπεύθυνου ενημερωτικών εκπομπών του ΑΝΤ1. Η απόφασή του για την παραμονή ή όχι μπροστά στις κάμερες, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα εκπομπή θα προβάλλεται έως τις 10 παρά, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως το «Happy Day», το «Breakfast» και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πριν παραδώσει τη σκυτάλη στον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του, οι οποίοι θα παίρνουν τη σκυτάλη στις 10:00.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα