Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο της ΑΕΚ – Πόσο κοστίζουν

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στην Opap Arena, με τους Πειραιώτες να έχουν στο πλευρό τους 9.000 φιλάθλους που θα κάνουν εξαιρετικά αισθητή την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Conference League στον τελικό με τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena, με τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά να δίνουν σκληρή μάχη για ένα εισιτήριο.

Η UEFA έχει ενημερώσει πως τα εισιτήρια που θα διατεθούν στις δυο φιναλίστ είναι 18.000, δηλαδή από 9.000 σε κάθε ομάδα.

Προτεραιότητα στη διάθεση αυτών των εισιτηρίων για τους Πειραιώτες θα έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας ενώ σύντομα θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Να σημειωθεί ότι 6.100 εισιτήρια θα πάνε στην UEFA για τις ανάγκες των χορηγών της, για τις ομοσπονδίες κλπ., ενώ τα υπόλοιπα 3.000 θα διατεθούν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέσω κλήρωσης, με την προθεσμία των αιτήσεων γι’ αυτά όμως να έχει ήδη παρέλθει.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων κινούνται σε τέσσερα επίπεδα. Στο πρώτο, στο Fans First, που είναι και το πιο οικονομικό, τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ κι αυτά αφορούν τις θέσεις για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Στο δεύτερο επίπεδο, δηλαδή στην κατηγορία 3 κοστίζουν 45 ευρώ, στην κατηγορία 2 85 ευρώ και στην κατηγορία 1 125 ευρώ.

  • Fans First: 25 ευρώ
  • Κατηγορία 3: 45 ευρώ
  • Κατηγορία 2: 85 ευρώ
  • Κατηγορία 1: 125 ευρώ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.