Τα παράπονα του Βαρδινογιάννη στον Μητσοτάκη – Μία συνάντηση, ένα deal και ο ρόλος των media

Πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον επιχειρηματία Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να σπάσει ο πάγος που είχε δημιουργηθεί μετά την έκτακτη φορολόγηση που επέβαλε η κυβέρνηση στα διυλιστήρια και στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.
Σύμφωνα με τον Μαξιμιλιανό στο Bankingnews.gr, πρόσωπα που γνωρίζουν τι διεμήφθη σε αυτή τη συνάντηση μιλάνε για μία δύσκολη στοιχομυθία.

Η πλευρά του επιχειρηματία, ο οποίος να πούμε κατέχει και γνωστά κραταιά ΜΜΕ όπως το Star και ο Alpha, είχε μεγάλα παράπονα όχι μόνο γιατί επεβλήθη έκτακτη εισφορά απροειδοποίητα αλλά γιατί έγινε σε ένα χρόνο που συνέπεσε με την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου σε ξένους επενδυτές.

Δυσαρέσκεια στην κοινωνία που αποτυπώνεται και στα κανάλια

Όμως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα παράπονα συνεχίστηκαν και γύρω από ένα πρόσφατο οικονομικό deal γύρω από τα τραπεζικά δρώμενα το οποίο ο επιχειρηματίας δεν ήθελε να συμβεί για δικούς του λόγους. Καλά γνωρίζοντες λένε ότι το ραντεβού δεν έφτασε το σκοπό του, δηλαδή να καλυτερέψει η σχέση Μαξίμου-επιχειρηματία όμως, συμφωνήθηκε να πέσουν οι τόνοι και να επέλθει ηρεμία στη θεματολογία των καναλιών του.
Πάντως, πηγές από το περιβάλλον του επιχειρηματία, λένε ότι διατυπώθηκε η άποψη ότι «υπάρχει δυσαρέσκεια στην κοινωνία και δεν μπορούν τα κανάλια να μην την αποτυπώνουν»…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...