Τα βρήκε ξανά ο Αλέξης Τσίπρας με τον επιχειρηματία που του είχε κάνει χυδαία επίθεση για τα μάτια της Έφης Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο χώρος της πολιτικής είναι πολύ βρώμικος. Εκείνοι που ήσαν εχθροί, γίνονται φίλοι. Και μετά, γίνονται ξανά εχθροί. Να, σαν την περίπτωση επιχειρηματία, ο οποίος φιλοδοξούσε να γίνει ο μεγαλομιντιάρχης στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς – Κεντροαριστεράς. Επειδή του άρεσε και του αρέσει ο… τζόγος, ο επίδοξος “μεγαλομιντιάρχης”, νόμιζε ότι η ίντριγκα, πίσω από τις αποφάσεις για το ρυθμιστικό πλαίσιο στα πολιτικά πράγματα, ήταν και είναι κάτι σαν το στοίχημα, το διαδικτυακό. Ή νόμιζε, ο επίδοξος μεγαλομιντιάρχης, ότι θα μπορούσε να αγοράσει κόμματα και πολιτικούς χώρους, ακόμη και πολιτικά πρόσωπα. Λάθος του. Μεγάλο λάθος. Τίποτα δεν πήγε όπως το περίμενε. Είναι εθισμένος, όχι στον τζόγο, αλλά στις ήττες. Looser!

Στο παρελθόν ο μεγαλομιντιάρχης είχε τσακωθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, επειδή ο πρώτος είχε αναλάβει τη χρηματοδότηση ενός πολιτικού προσώπου, η προοπτική του οποίου τρομοκρατούσε, μόνο στην σκέψη, τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό.

Στη συνέχεια, ο μεγαλομιντιάρχης ήταν από τους πλέον θερμούς υποστηρικτές της Έφης Αχτσιόγλου. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κούρσα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ η στήλη είχε αποκαλύψει το εξής σοκαριστικό: Άγριο μπούλινγκ από επιχειρηματία στον Τσίπρα για να κάνει δήλωση υπέρ της Αχτσιόγλου – Η απάντηση του Αλέξη και πως φτάσαμε στο σημερινό κείμενο Καρτερού.

Έγραφα μεταξύ άλλων τότε:ένας αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας ο οποίος διατηρούσε στο παρελθόν επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια έγινε ένας από τους βασικούς πυλώνες στήριξης του συστήματος Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου, χθες, Δευτέραμία ημέρα μετά την βαριά ήττα της Έφης Αχτσιόγλου, άσκησε αφόρητες πιέσεις στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου ο τελευταίος να βγει, έστω την ύστατη στιγμή, και να κάνει δήλωση στήριξης υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου μήπως και “σωθεί η παρτίδα” και το “ματσάκι γυρίσει”, μιας και ο θρίαμβος του Στέφανου Κασσελάκη την ερχόμενη Κυριακή είναι κάτι παραπάνω από δεδομένος.

Ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε να ενδώσει στις πιέσεις, αρνήθηκε να βγει και να κάνει δήλωση στήριξης στην Αχτσιόγλου και ο επιχειρηματίας ξεκίνησε άμεσα τον πόλεμο.Σε κάποιο από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο εν λόγω επιχειρηματίας γράφτηκε ΣΗΜΕΡΑ ένα εμετικό και χυδαίο κείμενο σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα.

Για να μαθαίνετε και να καταλαβαίνετε: Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που πρώτος συνέλαβε την ιδέα της προώθησης της Έφης Αχτσιόγλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι κάτι που είχε αποκαλύψει ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης, τον Απρίλιο του 2021. Στη συνέχει αντιλήφθηκε το υπονομευτικό σχέδιο των μετέπειτα αποστατών του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχε παρασκηνιακά στον σχεδιασμό υπέρ Κασσελάκη και φυσικά δεν θα ενέδιδε, σε εκείνη τη συγκυρία, ώστε να τοποθετηθεί υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου. Στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν μία περίπτωση μεταβατικού και πλήρως ελεγχόμενου προέδρου. Θα καθάριζε το κόμμα από τα βαρίδια που ο Τσίπρας δεν μπορούσε να καθαρίσει και ο Αλέξης θα επανερχόταν. Αλλά, ο Στέφανος Κασσελάκης αυτονομήθηκε και δεν έγιναν τα πράγματα, όπως τα είχε στο μυαλό του ο Αλέξης Τσίπρας.

Πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα, με πληροφορούν ότι στην παρούσα συγκυρία που τόσο ο επιχειρηματίας, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας, έχουν ανοιχτά μέτωπα με τον Στέφανο Κασσελάκη, τα έχουν βρει ξανά. Ισχύς εν τη ενώσει ή άλλως ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Κουβά θα πάνε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...