Τα αποκαλυπτικά βίντεο του έντιμου Σαλμά που τρομοκράτησαν το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη – Οι αποκαλύψεις για τους τραπεζίτες (vids)

Ο Μάριος Σαλμάς ήταν μεταξύ των 11 που υπέγραφαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, η οποία ανέφερε ότι το ζήτημα έχει λυθεί για τις τράπεζες, όχι όμως και για τους δανειολήπτες που μένουν απροστάτευτοι. Η υπόθεση αυτή, όπως και άλλες καταγγελίες του βουλευτή, τρομοκράτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τον επικεφαλής του διεφθαρμένου καθεστώτος που κυβερνά τη χώρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αποφάσισε τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά.

Αλλά ο κ. Σαλμάς δεν έμεινε στην ερώτηση αυτή, όπως οι υπόλοιποι δέκα. Σε δημόσιες δηλώσεις του δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, σχολιάζοντας δηκτικά: «Πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη». Κληθείς μάλιστα να πει εάν με το «καρφί» αυτό φωτογραφίζει τον Κωστή Χατζηδάκη. δεν το αρνήθηκε. Σημείωσε μάλιστα πως «είναι η στάση ζωής μου γιατί εγώ ασκώ το επάγγελμά μου».

Πέρα από το ζήτημα των κόκκινων δανείων, ο κ. Σαλμάς θέλησε επίσης να σηκώσει ακόμη ένα θέμα, εξαπολύοντας εμμέσως πλην σαφώς πυρά κατά της υπουργού Πολιτισμού. Κατήγγειλε «φωτογραφικούς διαγωνισμούς» για τα κυλικεία σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Η υπουργός απάντησε στην ερώτηση, αλλά ο κ. Σαλμάς επέμεινε.

Κριτική έχει ασκήσει δε και στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τις τιμές των φαρμάκων.

Η βολή που ενόχλησε τον πρωθυπουργό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι στην κοινοβουλευτική ομάδα είχε τοποθετηθεί και πάλι αιχμηρά και είχε ζητήσει πρωτοβουλίες, όπως υπενθυμίζει η ιστοσελίδα reporter24.gr «για τους πολλούς και όχι τους λίγους».

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός πήρε αμέσως τον λόγο λέγοντας «δεν δέχομαι υπόνοιες ότι είμαστε με τους λίγους, δεν πήραμε το 41% επειδή ήμασταν με τους λίγους».

Δείτε το αποκαλυπτικά βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ