Τάχα αγαπάει να βλέπει έργα ληστών το μάτι των ουράνιων; (vid)

Γράφει ο Φάρλεϋ

Ο «εξ αδιαιρέτου» συναρχηγός της Κουμουνδούρου, κ. Πολάκης, επικαλέστηκε κάποιες παλιές συνηγορίες του υπέρ Τζάκρη! Παρότι η όποια προσωπική φιλία τους είναι άσχετη με τα τρέχοντα και ποταπά εξ όσων γνωρίζουμε ως δικηγόρος η κ. Θ. Τζάκρη έχει υπερασπιστεί κακοποιούς, ουδέποτε κακοποιοί υπερασπίστηκαν εκείνη! Κι αυτά στα οποία συμμετείχε ο κ. Πολάκης είναι έργα κακοποιών. Φίλος μεν ο Παύλος, φίλτατη η αλήθεια!

Καλύτερα λοιπόν για αυτόν θα ήταν να υπερασπιστεί επιτέλους τον εαυτό του για τα έργα του αντί να απειλεί με σχολιασμούς ιδιωτικών συνομιλιών. Τα «πήγες κι είπες κι έλεγες, πως πήγα κι είπα κι έλεγα», αποτελούν εξάλλου μια μορφή πολιτικής αντιπαράθεσης που συνηθίζεται πολύ κάτω από τα 300 μέτρα υψόμετρο.

Κλείνοντας, του αφιερώνω τους στίχους του εθνικού ποιητή Κάλβου μελοποιημένους από τον μεγάλο Χανιώτη Μίκη μήπως και αντιληφθεί ότι δεν τους ταιριάζουν πια καθόλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...

Γιατί σωπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας; Η… μικροπολιτική σιωπή θα γυρίσει μπούμερανγκ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ενώ...