Σύζυγος κορυφαίου στελέχους τράπεζας ποζάρει ως sexy καμαριέρα δείχνοντας τα οπίσθιά της (pic)

Η Lizzy Asher, η σύζυγος του κορυφαίου στελέχους της Credit Suisse, Daniel Ezra, φόρεσε μια στολή σε στιλ Γαλλίδας καμαριέρας και έδειξε τα οπίσθιά της σε κοσμική εκδήλωση της Νέας Υόρκης την ώρα που η τράπεζα ζητά χρήματα των φορολογουμένων.

Ειδικότερα, η Asher πόζαρε στο Art Gala στο Mandarin Oriental στο Midtown, το βράδυ της Πέμπτης, όπου αναμείχθηκε με αστέρες όπως η Νίκι Χίλτον, η σχεδιάστρια της εταιρείας Alice + Olivia, Stacy Bendet, και η βοηθός της Χίλαρι Κλίντον, Huma Abedin, όπως αναφέρει το Page Six.

Ωστόσο, σχεδόν ταυτόχρονα, η δοκιμαζόμενη τράπεζα Credit Suisse ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα δανειστεί έως και 54 δισεκατομμύρια δολάρια από την κεντρική τράπεζα της Ελβετίας για να ενισχύσει τη ρευστότητα και την εμπιστοσύνη των επενδυτών μετά την πτώση των μετοχών της που ενέτεινε τους φόβους για μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση.

Η Credit Suisse είναι η πρώτη μεγάλη παγκόσμια τράπεζα στην οποία δίνεται έκτακτη βοήθεια από την οικονομική κρίση του 2008.

Ο Ezra, είναι διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας με έδρα τη Ζυρίχη, η οποία έχει παράρτημα στις ΗΠΑ, στη λεωφόρο Μάντισον. Όπως αναφέρει το pagesix, δεν παρέστη στο πάρτι της Πέμπτης.

Το γκαλά φέρεται να συγκέντρωσε 760.000 δολάρια για δημόσια καλλιτεχνικά έργα.

Η Lizzie Asher επιδεικνύει τα οπίσθιά της, στο Art Production Fund Gala
Η Elizabeth da Trindade-Asher και ο Daniel Ezra

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...