Σχόλια απαξίωσης για την Αναστασία Γιάμαλη στους διαδρόμους του Mega και φόβοι για μικρό Kontra Channel – «Θα την κόψουμε αν δεν μπορέσει»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Παρακολουθώντας την πρόσφατη συνέντευξη της δημοσιογράφου, παρουσιάστριας και πρώην τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστασίας Γιάμαλη στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ψιθύρισα ένα “κρίμα”. Με συγκίνησε η προσπάθειά της να πείσει το κοινό ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει – αν χρειαστεί – τις εντολές του εργοδότη της, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σχεδόν με δάκρυα στα μάτια προσπάθησε να πείσει τους λιγοστούς μελλοντικούς της τηλεθεατές ότι οι πεποιθήσεις της, οι απόψεις της, δεν πρόκειται να αλλάξουν, επειδή δουλεύει σε έναν “συστημικό” τηλεοπτικό σταθμό, σε ένα κανάλι ενός ολιγάρχη. Με δάκρυα στα μάτια ΕΓΩ παρακολούθησα την εξομολόγηση για τις κλειστές πόρτες που, όμως, άνοιξαν. Πως… ΑΝΟΙΞΑΝ;

Η συγκίνησή μου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς απεσταλμένοι από την τηλεοπτική πιάτσα και περιφερόμενοι στα στενά γύρω από τη λεωφόρο Συγγρού καταφτάνουν στο μαντείο μου και μου μεταφέρουν φοβερά και τρομερά πράγματα που συμβαίνουν στους διαδρόμους του Μεγάλου Καναλιού, του Mega Channel, στο οποίο κάποτε δέσποζαν οι μορφές ενός Τεγόπουλου, ενός Ψυχάρη, ενός Μπόμπολα και ενός Βαρδινογιάννη.

Μου λένε πως στο Mega Channel έχει καλλιεργηθεί κλίμα απαξίωσης τόσο για την Αναστασία Γιάμαλη, όσο και για τους συνεργάτες της. Πολλά από τα σχόλια αυτά δεν είναι δυνατόν να τα μεταφέρω καθώς είναι είτε χυδαία, είτε ακατάλληλα. Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό. Στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού που ανήκει στον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, μιντιάρχη και στιχουργού, Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν στηθεί μίνι – γκάλοπ. “Τι λες; Θα τα καταφέρει η Αναστασία;”, ρωτούν και ξαναρωτούν κάποιοι… επιτήδειοι. Και η απάντηση είναι σχεδόν πάντοτε η ίδια: “Δεν το βλέπω”. Συντριβή στην παράσταση νίκης.

“Και τι θα κάνουμε;”, ρωτούν. “Θα την κόψουμε αν δεν πάει καλά. Σιγά. Η Γιάμαλη είναι, όχι η Όλγα Τρέμη, ούτε καν η Σία Κοσιώνη ή η Ράνια Τζίμα”, απαντούν οι κλειδοκράτορες που όταν χρειαστεί ΑΝΟΙΓΟΥΝ τις πόρτες για όσους τις είχαν βρει, σε έναν παρελθοντικό χρόνο, κλειστές.

Εκτός, όμως, από τα παραπάνω, υπάρχει και μία άλλη ανησυχία. Κάποιοι στο Mega Channel φοβούνται μήπως τελικά η Αναστασία Γιάμαλη μετατρέψει την εκπομπή της σε μικρό Kontra Channel. Σιγά μην βγάζει και τηλεθεατές τηλεφωνικά στις εκπομπές που θα κάνει. Η Γιάμαλη είναι, όχι ο Μπουγιουκλάκης στο Κανάλι29.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ