Σχέδιο Νίκου Παππά να αναλάβει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Κασσελάκης μπορεί να φύγει επειδή «μπαίνει μέσα» οικονομικά

Η Πυθία καταγράφει

Μία πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει ο Γιώργος Λακόπουλος.

Θα αντέξει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση μέχρι τα Χριστούγεννα; Θα αντέξει ο Στέφανος Κασσελάκης να χρηματοδοτεί το κόμμα του; Ωθεί ο Νίκος Παππάς τον Στέφανο Κασσελάκη σε κινήσεις ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να τον διαδεχτεί ο ίδιος στην ηγεσία;

Δείτε τι γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος στο anoixtoparathyro.gr:

Στους παροικούντες διακινείται ότι η εχθρότητα προς τον πρώην Πρωθυπουργό, υποβάλλεται από παράγοντα, που εμφανιζόταν κάποτε ως υπασπιστής του Τσίπρα. Τώρα ωθεί τον Κασσελάκη σε «πατροκτονία» για να τελικά πάρει αυτός την ηγεσία.

Ο λόγος για τον Νίκο Παππά, στον οποίο αποδίδεται ο ρόλος του μαριονεττίστα των κινήσεων Κασσελάκη, τον οποίο υπολογίζει να διαδεχθεί στην ηγεσία-με τη συνδρομή του Πολάκη, της Τζάκρη και της Δούρου και άλλων μηχανορράφων, που συντάσσονται εναντίον όσων -νομίζουν ότι – δουλεύουν για τον Τσίπρα.

Αν δεν ανατραπεί ο Κασσελάκης, ίσως θα …φύγει μόνος του, επειδή «μπαίνει μέσα» οικονομικά – όπως αναφέρθηκε στη έγκυρη ιστοσελίδα «Dnews.gr”, χωρίς να διαψευσθεί. Ή αλλιώς του κοστίζει πολύ η μπίζνα «ενασχόληση με την πολιτική» και θα την κλείσει!

Ίσως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει όλα τα παραπάνω στο μυαλό του και η διαγραφή του Παύλου Πολάκη να εντάσσεται στην αντίδρασή του για να προλάβει τις εξελίξεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...