Σφοδρή επίθεση Ραγκούση κατά Κασσελάκη: «Θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα δουλικών»

Ένα βαρύ «κατηγορώ» με σφοδρά πυρά εξαπέλυσε κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Γιάννης Ραγκούσης, που είναι ένας από τους 87 που υπέγραψαν την επιστολή «φωτιά» προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή τη στιγμή τίθεται θέμα επιλογών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής.

«Εάν ο κ. Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει πριν την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα πραγματικά του πιστεύω και αν είχε δείξει τον πολιτικό του εαυτό, πιστεύω ότι δεν θα είχε εκλεγεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Όσοι τον ψήφισαν, δεν είχαν την πραγματική του εικόνα».

«Αν ανοίξει θέμα ηγεσίας, θα δούμε όλα τα δεδομένα… Αν πάμε σε εκλογές, θα πάρει τις μισές ψήφους από όσες είχε πάρει», είπε και στη συνέχεια, δήλωσε: «Αν συνεχίσει, θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών».

Μάλιστα, ο κ. Ραγκούσης υπογράμμισε πως για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όσον αφορά τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, «βασική ευθύνη έχει ο Στέφανος Κασσελάκης».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...