Σφοδρή επίθεση Κασσελάκη στον Μητσοτάκη: «Δεν χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες για τον ομοφοβικό βουλευτή του»

Τη διαγραφή του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στη «σκιά» των ομοφοβικών δηλώσεων του πρώτου.

Ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κυριαζίδης παραμένει βουλευτή της ΝΔ παρά το ομοφοβικό σχόλιο σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο Πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει», τονίζει ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με το βίντεο από την παρουσία του κ. Κυριαζίδη στην εκπομπή, όπου είχε προβεί στις ομοφοβικές δηλώσεις.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη αναφέρει:

«Αυτόν τον κύριο τον ξέρετε;

Τον ξέρει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι βουλευτής του.

Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν.

Και συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ.

Εδώ και μία εβδομάδα, επίτηδες δε ζήτησα τη διαγραφή του.

Ήθελα να δω αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης έχει από μόνος του τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή.

Ο Πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας.

Είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός που κατεβάζει ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές.

Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1