ΣΥΡΙΖΑ: Τα 3 θέματα που έθεσε η εσωκομματική αντιπολίτευση στην Πολιτική Γραμματεία – Οι «8» που συμμετείχαν

Κείμενο με τρία βασικά σημεία κατέθεσε στη σημερινή συνεδρίαση η λεγόμενη «εσωκομματική αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Καρκούλια, Νοτοπούλου, Ραγκούσης, Συμεωνίδου και Φλαμπουράρης (συμμετείχε μέσω zoom) επικεντρώθηκαν σε τρία σημεία.

Το κύριο έχει να κάνει με τα οικονομικά του κόμματος. Ζητήθηκε να διευκρινιστεί δημόσια πως το κόμμα δεν έχει καμία οφειλή και να καταδικαστούν απόψεις που άφηναν υπόνοιες για μαύρο χρήμα τα προηγούμενα χρόνια στο κόμμα.

Επίσης, οι 8 τόνισαν ότι με τις ιδέες για αντικατάσταση των Οργάνων που που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή «ρευστοποιείται το κόμμα».

Τέλος, τονίστηκε ότι το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών, αποτελεί παράδειγμα του δρόμου που πρέπει να ακολουθήσουν οι προοδευτικές δυνάμεις και στην Ελλάδα.

Πρόταση για ψηφοφορία έγινε μόνο για το ζήτημα για τα οικονομικά, κάτι που απορρίφθηκε. Η συζήτηση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Η Πολιτική Γραμματεία κάλεσε την οικονομική επιτροπή, ενώ στη συνεδρίαση συμμετείχαν και μέλη της διοίκησης των κομματικών ΜΜΕ.

Τα στελέχη ενημερώθηκαν «διεξοδικά και με στοιχεία» -όπως λένε κομματικές πηγές- για τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος.

Συζήτηση έγινε και για τα οργανωτικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ