ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση της νέας Οικονομικής Επιτροπής – Όλα τα πρόσωπα

Συνεδρίασε, το πρωί της Κυριακής, υπό τον Στέφανο Κασσελάκη η οικονομική επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση της χθεσινής Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι γίνεται πράξη η δέσμευση Κασσελάκη για συλλογική λειτουργία και διαρκή συνεδρίαση των οργάνων.

Πάντως, το «επείγον» της συνεδρίασης οφείλεται και στο ότι είχε αντικείμενο την οικονομική κατάσταση στο κόμμα και τα κομματικά ΜΜΕ, δηλαδή την «Αυγή» και το «Κόκκινο», καθώς την Πέμπτη στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη νέα Πολιτική Γραμματεία με αντικείμενο τα κομματικά Μέσα.

Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής πως «έχει έρθει η ώρα τα όργανα του Κόμματος να πάρουν μεγάλες αποφάσεις για τα ιστορικά αυτά Μέσα» και θα συγκαλέσει την ΠΓ ώστε «να παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει επιτέλους να παρθούν».

Σημείωσε επιπρόσθετα πως η Οικονομική Επιτροπή και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι διαθέσιμες στον καθένα και στην καθεμία για τις απαντήσεις που χρειάζεστε».

Η Οικονομική Επιτροπή αποτελείται από τους Τρύφωνα Αλεξιάδη, Γιώργο Κασσάρα, Νίνα Κασιμάτη, Παναγιώτη Μελαχροινό, Γιώτα Πούλου, Βαγγέλη Σκούφα και Ραλλία Χρηστίδου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ