ΣΥΡΙΖΑ: Αρχές Ιουλίου έρχονται εξελίξεις

Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα στις περασμένες ευρωεκλογές.

Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καλό, επομένως η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που θα μεσολαβήσει, αναμένεται να φέρει εξελίξεις.

Τεταμένο κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Αρχικά πολλά στελέχη δεν συμφωνούν με το κλίμα ικανοποίησης που υιοθέτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Θεωρούν ότι δεν δόθηκε άλλωστε ο λόγος στους βουλευτές, καθώς ο κ. Κασσελάκης έκλεισε αιφνιδιαστικά τηλεοπτική συνέντευξη, μεταθέτοντας την ευρεία εσωκομματική συζήτηση για αργότερα.

Πριν από αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εκδράμει στις Σπέτσες, ενώ μετά την ομιλία του στην Κ.Ο. ανακοίνωσε ότι μεταβαίνει στις ΗΠΑ για αρκετές ημέρες, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την ίδρυση του δικού του ιδρύματος για την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς με έδρα την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη.

Έτσι δεν έχει υπάρξει ακόμα απευθείας διάλογος ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό τους αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τις επόμενες κινήσεις.

Όσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στο εξωτερικό, πολλά στελέχη έχουν εκφράσει αποκλίνουσες απόψεις για το ζήτημα των συνεργασιών, ενώ στην Κουμουνδούρου έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στην ηγεσία και στελέχη, με αφορμή την λήξη της εργασιακής σχέσης των Θανάση Θεοχαρόπουλου και Γιώργου Τσίπρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ