Συντριβή Κασσελάκη σε εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση – Κερδίζει ο Ανδρουλάκης στο ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO ο Στέφανος Κασσελάκης δεν φαίνεται να κερδίζει στην εσωκομματική κόντρα, ενώ προβάδισμα στη μάχη της Χαριλάου Τρικούπη αποκτά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αρνητική και μάλλον αρνητική χαρακτηρίζει το 58% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή Κασσελάκη έναν χρόνο μετά την εκλογή του, ποσοστό που ανεβαίνει στο 81% στο σύνολο των ερωτηθέντων, ενώ το 38,3% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 15,8% στο σύνολο να έχει αντίθετη άποψη.

Το 60,7% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ απαντά «ναι» στο έρωτημα «πιστεύετε ότι το κόμμα πρέπει να οδηγηθεί ξανά σε εσωκομματική εκλογή αρχηγού» με το 38,4% να απαντά «όχι».

Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Παππάς
Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Παππάς

Παράλληλα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην έρευνα στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν σε καλύτερη, την ίδια ή χειρότερη θέση αν παρέμενε αρχηγός του ο Αλέξης Τσίπρας, το 66,4% απαντά καλύτερη, το 24,3% ίδια και το 8,4% χειρότερη.

Για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να αντικαταστήσει τον Σωκράτη Φάμελλου με τον Νίκο Παππά στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το 48,7% των ψηφοφόρων του κόμματος την κρίνει αρνητικά, το 39,2% θετικά ενώ 12,1% επιλέγει δεν γνωρίζω/δεν απαντώ.

ΠΑΣΟΚ: Προηγείται ο Ανδρουλάκης για την αρχηγία

Την ίδια στιγμή στο ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνει πως προηγείται με 31,4%, ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει ποσοστό 22,6%, ενώ τρίτος είναι ο Παύλος Γερουλάνος με 20,8%.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική του εμφάνιση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική του εμφάνιση


Στη συνέχεια ακολουθούν η Αννα Διαμμαντοπούλου με 15,7%, ο Μιχάλης κατρίνης με 2,5%, η Νάντια Γιαννακοπούλου με 2,1% και ο Γιάννης Κανελλάκης με 0,8%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ