Συνάντηση-έκπληξη ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Δημήτρη Τζανακόπουλο σε τράπεζα

Στο Κοινοβούλιο βρέθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του προκειμένου να επισκεφτούν το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής.

Δεν είναι μυστικό πως ο φυσικός ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ (εάν συνεχίσει να αποκαλείται έτσι) αποφεύγει, σύμφωνα με το documentonews.gr όπως ο διάολος το λιβάνι τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που παραμέρισε για να περάσει το «νέο κύμα». Πόσο μάλλον, τώρα που η εσωκομματική σύγκρουση κορυφώνεται εν όψει Κεντρικής Επιτροπής.

Διόλου τυχαίο, λοιπόν, πως επέλεξε να βρεθεί στη Βουλή την ημέρα που δεν υπήρχε στο πρόγραμμα συνεδρίαση στην Ολομέλεια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο η παρουσία του να περάσει κάτω από τα δημοσιογραφικά ραντάρ.

Πάρα ταύτα, δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Ο πρώην πρωθυπουργός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άλλοτε στενότερο συνεργάτη του, Δημήτρη Τζανακόπουλο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η αμηχανία ήταν εμφανής, κάτι που αποτυπώθηκε και στην τυπικότητα με την οποία αντιμετώπισε ο ένας τον άλλον.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους -απ΄ όταν το αφήγημα περί «υπονομευτών» παγιώθηκε στον δημόσιο διάλογο χωρίς τον Αλ. Τσίπρα να παρεμβαίνει για να βάλει φρένο στην παραφιλολογία- παραμένει αγεφύρωτο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ