«Συγνώμη, ποιο εμβόλιο μου κάνατε; Όχι ρε π*&τ#…»- Απίστευτο περιστατικό σε εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σήμερα γύρω στις 10.30 στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης στη Γερμανού, στην Πάτρα…

Ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος είχε μόλις εμβολιαστεί, βρισκόταν στην αναμονή του ενός τετάρτου που απαιτείται προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις από τον εμβολιασμό.

Ενώ λοιπόν είχε μπει ο επόμενος, ένας νεαρός 30άρης που επέλεξε να εμβολιαστεί με Αstrazeneca, ο ηλικιωμένος αφού κοίταξε με περιέργεια ρώτησε τη νοσηλεύτρια: «Συγνώμη, ποιο εμβόλιο μου κάνατε;».

Έκπληκτη η νοσηλεύτρια του απάντησε: «Αstrazeneca φυσικά. Μόνο αυτό χορηγούμε στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο. Δεν το είδατε όταν το δηλώσατε;». Ο μόλις εμβολιασμένος ηλικιωμένος τινάχθηκε από την καρέκλα του αναστατωμένος και αναφώνησε: «Όχι ρε π….».

Νοσηλευτές και εμβολιαζόμενοι, όταν είδαν τον ηλικιωμένο να πανιάζει από το φόβο του, προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν λέγοντάς του ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, o ηλικιωμένος αναχώρησε μουρμουρίζοντας και… σιχτιρίζοντας την τύχη και αυτόν που του έκλεισε το ραντεβού.

Εκτιμάται ότι λόγω της ηλικίας του θεωρούσε αυτονόητο τον εμβολιασμό του με phizer και όταν είδε τον νεαρό να μπαίνει προβληματίστηκε. Το περιστατικό είναι ενδεικτικό του τρόμου που έχει καταλάβει ορισμένους πολίτες από όσα διαρρέουν σχετικά με πιθανές παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου, αλλά και της σύγχυσης που επικρατεί σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν την πλατφόρμα επιλέγοντας το είδος του εμβολίου που επιθυμούν.

ΠΗΓΗnewsit.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;