«Συγνώμη, ποιο εμβόλιο μου κάνατε; Όχι ρε π*&τ#…»- Απίστευτο περιστατικό σε εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σήμερα γύρω στις 10.30 στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης στη Γερμανού, στην Πάτρα…

Ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος είχε μόλις εμβολιαστεί, βρισκόταν στην αναμονή του ενός τετάρτου που απαιτείται προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις από τον εμβολιασμό.

Ενώ λοιπόν είχε μπει ο επόμενος, ένας νεαρός 30άρης που επέλεξε να εμβολιαστεί με Αstrazeneca, ο ηλικιωμένος αφού κοίταξε με περιέργεια ρώτησε τη νοσηλεύτρια: «Συγνώμη, ποιο εμβόλιο μου κάνατε;».

Έκπληκτη η νοσηλεύτρια του απάντησε: «Αstrazeneca φυσικά. Μόνο αυτό χορηγούμε στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο. Δεν το είδατε όταν το δηλώσατε;». Ο μόλις εμβολιασμένος ηλικιωμένος τινάχθηκε από την καρέκλα του αναστατωμένος και αναφώνησε: «Όχι ρε π….».

Νοσηλευτές και εμβολιαζόμενοι, όταν είδαν τον ηλικιωμένο να πανιάζει από το φόβο του, προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν λέγοντάς του ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, o ηλικιωμένος αναχώρησε μουρμουρίζοντας και… σιχτιρίζοντας την τύχη και αυτόν που του έκλεισε το ραντεβού.

Εκτιμάται ότι λόγω της ηλικίας του θεωρούσε αυτονόητο τον εμβολιασμό του με phizer και όταν είδε τον νεαρό να μπαίνει προβληματίστηκε. Το περιστατικό είναι ενδεικτικό του τρόμου που έχει καταλάβει ορισμένους πολίτες από όσα διαρρέουν σχετικά με πιθανές παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου, αλλά και της σύγχυσης που επικρατεί σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν την πλατφόρμα επιλέγοντας το είδος του εμβολίου που επιθυμούν.

ΠΗΓΗnewsit.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1