Συγκλονίζει ο Έλον Μασκ: «Σκότωσε τον γιο μου, θα την καταστρέψω»

Αποφασισμένος να καταστρέψει τον «ιό της woke κουλτούρας» δηλώνει ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, υποστηρίζοντας πως αυτός ήταν που «σκότωσε τον γιο του», όπως είπε. Ο ιδιοκτήτης του X, της Tesla και της Space X αναφερόταν στον γιο του που αποφάσισε να αλλάξει φύλο και να γίνει γυναίκα.

Οι δηλώσεις του μεγιστάνα της τεχνολογίας, που έχουν προκαλέσει σάλο, έγιναν σε συνέντευξή του στον Τζόρνταν Πίτερσον για το Daily Wire.

Υπενθυμίζεται πως η 20χρονη Βίβιαν Τζένα Γουίλσον δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση με τον πατέρα της, ενώ στο παρελθόν είχε εκφράσει και τις πολιτικές της διαφωνίες με τον Έλον Μασκ, ο οποίος την είχε αποκαλέσει «κομμουνίστρια» και είχε αναφέρει πως τον κατηγορεί επειδή είναι «πλούσιος και άρα κακός».

«Ουσιαστικά με εξαπάτησαν να υπογράψω έγγραφα για ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου, τον Ξαβιέ», είπε, χρησιμοποιώντας το προηγούμενο όνομα του παιδιού του. «Αυτό έγινε πριν καταλάβει τι συνέβαινε και εν μέσω Covid, οπότε υπήρχε μεγάλη σύγχυση. Και μου είπαν ότι ο Ξαβιέ μπορεί να αυτοκτονήσει».

«Είναι απίστευτα κακό και οι άνθρωποι που το προωθούν αυτό θα πρέπει να πάνε φυλακή», ισχυρίστηκε ο Έλον Μασκ και πρόσθεσε: «Ο γιος μου ο Ξαβιέ είναι νεκρός, σκοτώθηκε από τον ιό της woke κουλτούρας», ανέφερε, προσθέτοντας ότι μετά από αυτό ορκίστηκε «να καταστρέψει τον ιό της woke κουλτούρας και σημειώνουμε κάποια πρόοδο».

Μάλιστα ο Έλον Μασκ, που πλέον στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους, ανέφερε πως ήταν η υπόθεση του γιου του που πυροδότησε τη στροφή του προς τη Δεξιά. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν ο Μασκ έχει κατηγορήσει και το ιδιωτικό λύκειο, στο οποίο φοιτούσε η Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, για τις πολιτικές απόψεις της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ