Στο πλευρό των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια η Άννα Διαμαντοπούλου (vid)

Την στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια αιτιολόγησε η Άννα Διαμαντοπούλου στην τηλεοπτική εκπομπή του One Channel, Evening Report με τον Μάνο Νιφλή.

Σχολιάζοντας τη στάση των βουλευτών που απείχαν ή θα καταψήφισαν, η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ είπε: «θεωρώ ότι είναι θετικό ότι αυτού του είδους η αλλαγή δεν είναι κάτι απλό, έρχεται κόντρα στο βίωμα γενεών. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν είναι εύκολη μία τόσο μεγάλη αλλαγή. Δε μπορεί η Βουλή να μην εκφράσει και αυτόν τον κόσμο. Δε μπορεί να είναι εκτός κοινωνίας».

«Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας το οποίο εκφράζεται στο Κοινοβούλιο. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα το οποίο έχει μεγάλο ισχύ στην περιφέρεια και σε μεγάλες ηλικίες. Δεν πρέπει να τις εκφράσει και αυτές; Είναι ουσιαστικό για την ισορροπία και να εξελιχθούμε ομαλά και χωρίς διχασμούς να κατανοήσουμε και την άλλη άποψη», είπε στην συνέχεια η κ. Διαμαντοπούλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα