Στο Μαξίμου δεν πίστευαν στα μάτια τους με τη δημοσκόπηση που είδαν – Τρομακτικά χαμηλό ποσοστό για ΝΔ και εκτόξευση για Βελόπουλο

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Η κατρακύλα των ποσοστών της ανίκανης κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν σταμάτησε στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου, όταν η Νέα Δημοκρατία έχασε περίπου 13 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2023.

Η πτώση των ποσοστών συνεχίζεται, αλλά, προς το παρόν, το κόμμα Μητσοτάκη διασώζει η απουσία αντιπολίτευσης στη χώρα. Βέβαια μπορεί ο πρόσκαιρος εφησυχασμός να γίνει μπούμερανγκ για τον ανίκανο και διεφθαρμένο θίασο που κυβερνά τη χώρα τα τελευταία χρόνια με καταστροφικά αποτελέσματα.

Στις περισσότερες δημοσκοπήσεις που διεξήχθησαν μέσα στο καλοκαίρι – και μετά τις ευρωεκλογές βέβαια – η Νέα Δημοκρατία κινείται γύρω στο 25%.

Όμως, μία μυστική δημοσκόπηση που έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου προκάλεσε πραγματικά σοκ και δέος. Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται γύρω στο 21%. Για τους υπόλοιπους, ειδικά για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αφήστε το καλύτερα. Στα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης είναι η εκτόξευση των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου που κυριολεκτικά εκτοξεύεται σε διψήφιο ποσοστό, γύρω στο 12%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ