Στη φόρα συζήτηση-σοκ ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίο δημοσκόπο για τον Στέφανο Κασσελάκη

Να επιλέξει ανάμεσα στο τέλος του Στέφανου Κασσελάκη ή το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε από φίλο του δημοσκόπο ο Αλέξης Τσίπρας, διαβάζοντας τα ευρήματα μέτρησης.

Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr η συζήτησή τους κατέληξε ακριβώς στο συμπέρασμα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει ακατάλληλος για να επωμισθεί και να φέρει εις πέρας την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και αν ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να συνεχίσει να υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω με τη σημερινή του πολιτική και δημοσκοπική υπόσταση, τουλάχιστον έως τις ευρωεκλογές, πρέπει να συνεχίσει με άλλον επικεφαλής.

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα πάντοτε με το eleftherostypos.gr.

Ο πρόεδρος της δημοσκοπικής εταιρίας δεν είπε στον Αλέξη Τσίπρα κάτι που δεν είχε ακούσει ή δεν του είχε πει κανένας άλλος. Είναι από καιρό προβληματισμένος με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και με όσα γίνονται καθημερινά. Και γι’ αυτό εγκατέλειψε τις αποστάσεις και την αδράνεια και τελευταία επέλεξε να στέλνει μηνύματα ενεργοποίησης και να δείχνει στους ψηφοφόρους του κόμματος ότι είναι παρών.

Το πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα είναι ότι χρειάζεται «ζωντανό» τον ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικό υποκείμενο, προκειμένου να βασίσει την πρωτοβουλία που έχει αποφασίσει να πάει μετά τις ευρωεκλογές για συνένωση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1