Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης λίγο πριν την στέψη του ΠΑΟΚ – Τι συνέβη στο ξενοδοχείο και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τους φίλους του ΠΑΟΚ, όπως μεταδίδει το sdna.gr, να περνούν έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας ορισμένα συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.
Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Θεσσαλονίκη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής (17/5) διέσχισαν με μηχανάκια τη Λεωφόρο Νίκης, φωνάζοντας ορισμένα συνθήματα εναντίον του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων» κάτω από γνωστό ξενοδοχείο που υπάρχει στην περιοχή…

Μάλιστα, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και σχετικά βίντεο, ωστόσο, για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να γίνει η αναπαραγωγή τους.

Θυμίζουμε πως αύριο (19/5) θα πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος, με τους δύο Δικεφάλους να δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων για το τρόπαιο. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» και μόνο με νίκη εξασφαλίζει τον τίτλο, την ώρα που η ΑΕΚ θέλει απώλεια των ασπρόμαυρων και δική της νίκη με την Λαμία στην OPAP Arena.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ