Στην Αθήνα ο Μπελέρης θα συναντήσει τον Μητσοτάκη – Τι δήλωσε από το αεροδρόμιο (vid)

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Φρέντης Μπελέρης όπου αρκετοί βορειοηπειρώτες τον υποδέχτηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος».

Τον Μπελέρη υποδέχτηκε ο γιος του, αλλά και στελέχη της ΝΔ μαζί με πολίτες από τη βόρεια Ηπειρο, με τον ευρωβουλευτή να κάνει μια σύντομη δήλωση, πριν πάει να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (στις 13:00).

«Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που ξανααγκαλιάζω δικούς μου ανθρώπους. Είμαι περήφανος που πάω να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως ευρωβουλευτής και να υπερασπιστώ τα δικαιώματα της πατρίδας μας και τον Ελλήνων όπου κι αν βρίσκονται. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του. Απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης που προστατεύει τους Ελληνες. Ευχαριστώ και όσους με στήριξαν απέναντι σε αυτή την άθλια σκευωρία, φτάνει στο τέλος. Ο αγώνας για την δημοκρατία και το κράτος δικαίου, συνεχίζεται. Δεν υποστηρίζω εγώ ότι είμαι αθώος, το λένε και οι Αλβανοί. Μου δίνει δύναμη η οικογένεια και οι φίλοι μου.», είπε στις δηλώσεις του από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Φρέντη Μπελέρης.

«Δεν είναι μόνοι (οι κάτοικοι της Χειμάρας) έχουν την μητέρα Ελλάδα και τους υπερασπίζεται. Εχουν δίκαια αιτήματα και θα δικαιωθούν», είπε για τους Έλληνες της Αλβανίας.

«Δεν πρέπει η ΕΕ να επιτρέπει να μη γίνεται δεκτή η βούληση του λαού» συμπλήρωσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ