Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ (vid)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από το σπίτι του λίγο μετά τις 19.00 για να πάει στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, από όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα για τις Ευρωεκλογές.

Φεύγοντας από το σπίτι του, ο Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στους δημοσιογράφους οι οποίοι τον ρώτησαν για τα exit poll των Ευρωεκλογών.

«Για επίσημα αποτελέσματα και ό,τι έχουμε να πούμε, θα σχολιάσω αργότερα από την Κουμουνδούρου. Αλλά να θυμηθούμε όλοι ότι αύριο, δεν αλλάζει η ανασφάλεια, η φτώχεια, που βιώνει τόσος κόσμος. Ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό για την καρέκλα αλλά για να υπηρετήσουμε το λαό και την πατρίδα».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, αναχώρησε για τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου όπου έφτασε στις 19.25 συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και έχοντας μαζί τον σκύλο τους, την Φάρλεϊ. Μάλιστα, πριν μπει στο κτίριο της Κουμουνδούρου, έκανε μια μικρή βόλτα με την Φάρλεϊ και μίλησε με κόσμο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;