«Σταματούσε με το μηχανάκι και μετά φούντωνε…» – Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό στην Ηλεία (vid)

«Ήταν 2 χιλιόμετρα από τον Πύργο, στην περιοχή Λαμπέτι. Εντοπίστηκε από τα συστήματα παρακολούθησης άτομο με μηχανάκι το οποίο, όπου σταματούσε, μετά από λίγο φούντωνε φωτιά».

Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο Open ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, συμπληρώνοντας:

«Αυτό προέκυψε τώρα. Και πολίτες είδαν τέτοια κίνηση από μακριά στο δάσος. Αλλά υπάρχει και εικόνα αυτής της σκηνής από άλλα συστήματα».

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι εστίες της φωτιάς «ήταν 150 με 200 μέτρα η μία από την άλλη, η φωτιά που ξέσπασε τώρα. Ταυτόχρονα! Τώρα η αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους εκεί δασικούς και αγροτικούς. Δεν έχει συλληφθεί, έχει εντοπιστεί».

«Στην περιοχή αυτή, έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί το χωριό Κολίρι και το μοναστήρι που είναι εκεί, της Παναγίας της Κρεμαστής» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Πύργου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο