Στέφανος Κασσελάκης με αναφορές σε Ανδρέα και Αλέξη: «Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ και είναι έτοιμη να κάνει την Ελλάδα σύγχρονη χώρα»

Τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, αν εκλεγεί, ως ένα κόμμα αριστερό, προοδευτικό και πατριωτικό, περιέγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην κεντρική και τελευταία του ομιλία στο Θησείο λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Οι μεγάλες τομές που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, το κοινωνικό δίχτυ που κράτησε με νύχια και με δόντια ο Αλέξης Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας αναφορές στις κυβερνήσεις Παπανδρέου αλλά και Τσίπρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φτιαγμένος από υλικά ελπίδας και συνταγές νίκης»

«Η αυριανή κάλπη βγάζει όλους μας νικητές, όσους θέλουμε να δούμε μια σύγχρονη και προοδευτική χώρα, όσους δεν φοβούνται και ονειρεύονται», είπε ο κ. Κασσελάκης, και συνέχισε λέγοντας πως η σύγχρονη αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κυβερνήσουν.

«Μόνο αν κυβερνήσουμε θα αλλάξουμε την κανονικότητα του κόσμου» είπε, «και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παλέψει για το κοινό καλό»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φτιαγμένος από υλικά ελπίδας και συνταγές νίκης», τόνισε, και πρόσθεσε πως «πρέπει να μεγαλώσουμε τις τάξεις μας, να ανοίξουμε τα βήματα μας και να τρέξουμε στις λεωφόρους της πολιτικής».

«Οι πολιτικοί όταν ζητάνε από σας τη ζωή σας στα χέρια τους πρέπει να σας λένε τι θα κάνουν. Αλλιώς είναι αλαζονεία. Και γω σας λέω για τη ζωή σας ότι θα έχετε αμεσότητα μαζί μου και με όλο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορεί να υπάρχει εξέλιξη. Και δημοκρατία σε όλη τη χώρα, από πάνω μέχρι κάτω», ανέφερε.

«Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ και είναι έτοιμη να κάνει την Ελλάδα σύγχρονη χώρα»

«Δεν είμαι κανένας μεσσίας. Είμαι ένας από εσάς. Που όπως πολλές φορές στη ζωή σας παίρνετε πρωτοβουλία να ηγηθείτε μίας κοινής, φιλόδοξης και επιτυχημένης προσπάθειας αντί να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια και να κάνετε δεήσεις στο θεό σας έτσι είμαι και γω. Εγώ έφυγα μικρός από εδώ. Αλλά οι ρίζες μου είναι εδώ», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ΠΣ.

«Η παρουσία σας στέλνει ένα μήνυμα ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ και είναι έτοιμη να κάνει την Ελλάδα σύγχρονη χώρα. Η μεγάλη διαφορά με την πολιτική της ΝΔ είναι ότι έχουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Αυτή τη διαφορά την ξέρω. Την έχω δει κοντά και στις ΗΠΑ όπου χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν ασφάλεια υγείας» είπε ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η χώρα μας.

«Οι άνθρωποι που γνώρισα είστε εσείς, είμαστε εδώ να γράψουμε ιστορία σήμερα αύριο και κάθε μέρα γράφουμε ιστορία για την κοινωνία για τους πολίτες αυτής της χώρας που δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύουν και να έχουν τη μοίρα του ηττημένου», κατέληξε.

Μεταξύ άλλων στο Θησείο βρέθηκαν οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Πέτρος Παππάς αλλά και ο Γιώργος Τσίπρας, οι οποίοι έχουν στηρίξει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ μαζί ήταν και ο σύντροφος του κ. Κασελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;